Bosch SilentMixx Blender + WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – s’ochtends je bed uit komen is voor veel mensen al geen makkelijke opgave. Maar wakker worden van lawaai of kabaal is al helemaal een hekelpunt. Wist je dat 1 op de 3 Nederlanders het geluid van een blender als overlast beschouwd? Daarom is er nu de Bosch SilentMixx Blender, die zorgt voor stilte en met name gemakt in de keuken! Wij mochten hem alvast uitproberen en jij maakt zelfs kans op zo’n prachtige blender voor in jouw keuken!

Ssssssssmoothie

Ik hou van smoothies in de ochtend, maar vaak begin ik er maar niet aan als de wederhelft nog op 1 oor ligt. Het laatste dat ik wil is dat hij wakker wordt met een slecht humeur, omdat ik teveel lawaai heb gemaakt.

Maar met de Bosch SilentMixx Blender is dat nu gelukkig een stuk minder. Natuurlijk maakt hij nog steeds geluid hoor, maar er wordt een stuk minder decibel gemeten als bij een conventionele blender. En dat is toch wel wat we willen in de keuken: hoe stiller of geluidslozer ons keukenapparatuur, des te beter. De Bosch SilentMixx heeft een krachtige blender waarmee bevroren fruit blenden een peuleschil wordt.

Maar deze blender heeft nog veel meer in zijn mars! Met het extra smoothie filter zeef je eenvoudig de pitjes van verschillende fruitsoorten uit je smoothie. Check hier maar liefst 15x gezonde smoothie recepten op een rijtjeQ

En zo krijg je gewoonweg een heerlijk zachte en gladde smoothie. Met name voor kids, die niet zo dol zijn op pitjes of stukjes, is dit een uitkomst!

Easy ClickKnife

De Bosch SilentMixx Blender bevat een Easy ClickKnife  systeem. De roestvrijstalen mesjes verwijder je zo gemakkelijk uit de kan en kun je dan meteen afspoelen.

Of klick ze in het extra chopper opzetstuk om heerlijke tappenades of pesto mee te maken. Deze chopper is ook ideaal voor het fijnhakken van kleine porties chocolade, noten, kruiden en koekjes.

Hot ‘n Cold blender

Daarnaast de heeft de Bosch SilentMixx blender een speciale Thermosafe glazen kan, met maar liefst 2.3 liter inhoud. Zo kun je er gloedhete soep in pureren, maar ook ijskoude cocktails maken en zelf ijsblokjes ‘crushen’!

Je hebt het waarschijnlijk al door, maar dit is gewoonweg een heel veelzijdige blender met als grootste bijkomstigheid dat hij ook een stukje minder geluid maakt!  En als je deze blender zelf ook wilt uitproberen, doe dan zeker mee met onze winactie!

Eindoordeel  Bosch SilentMixx Blender:

  • Mooi design en handig in gebruikt vanwege de keuze knopjes.
  • De blender staat goed en stabiel op het aanrecht.
  • De beker heeft een inhoud van maar liefst 2.3 liter en is thermosafe
  • Deze blender maakt minder geluid als andere conventionele blenders.
  • Door de handige opzetstukken zoals een smoothiefilter  en de extra chopper, is dit een veelzijdige blender.
  • Hoewel de blender een ijscrusher functie heeft, merk ik toch dat hij wat meer moeite heeft met grotere stukken bevroren fruit. Zorg ervoor dat je bananen bijvoorbeeld in dunne plakjes snijd.
  • De Easy Click Knife kan NIET in de vaatwasser. De overige losse accesoires overigens wel.
  • UPDATE: na een jaar lang gebruikt te hebben, is de voet van de blenderkan losgeraakt. Aandraaien van de schroeven heeft geen zin, want het sap loopt alsnog uit de kan. Mochten meer mensen hier last van krijgen, laat het even weten in de comments hieronder.

Verkoopinformatie:

  • Bosch Silentmixx MMB64G3M blender
  • Materiaal: RVS behuizing, Thermosafe glazen kan 2.3 L
  • Accesoires: Chopper opzetstuk en smoothie filter
  • Vermogen:  800 watt
  • Prijs: € 119.= – NU TIJDELIJK € 99,-
  • o.a. te koop bij Bol.com.

WINACTIE: Maak kans op een Bosch Silentmixx Blender!

HOE?? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen!  Vergeet niet een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen!

En als je deze post deelt via Twitter, Instagram, Google+ of Facebook, dan vind ik dat erg lief!!

Deze winactie loopt tot en met zondag 01 November 2015!  De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij.

Groetjes, Betty

******************************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen. De Bosch SilentMixx blender is gewonnen door: Ria van der Heijden

******************************************************************************

Dit artikel betreft een samenwerking met Bosch. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Oeh, aan deze winactie doe ik heel graag mee! Als student heb ik niet zoveel ruimte, dus een alleskunner als deze is dan wel zo handig. En het feit dat hij minder lawaai maakt, zullen de andere bewoners ook wel zo prettig vinden ;)

  • Jaaah! Ik doe mee!
    Volgende maand ga ik verhuizen en dit is wel een heel tof kado voor in de nieuwe keuken!

  • Wow! Ik heb nog nooit meegedaan aan een winactie maar aan deze doe ik maar al te graag mee! Ik heb geen social media dus ik heb de facebook van mijn nichtje even ' geleend ' . Ik ben het afgelopen jaar ruim 30 kilo afgevallen op eigen houtje! Dit doordat ik mijn hele leven heb om gegooid, qua voeding , beweging en vooral door zelfvertrouwen. Mijn blender is 2 weken geleden stuk gevallen , dus ik zou heel graag weer een nieuwe willen voor mijn smoothie's , havermout pancakes en nog veel meer !

  • Joepie, deze actie is super. Ben sinds kort gestopt met in de ochtend smoothies te maken, omdat ik het idee heb dat het hele blok huizen wakker wordt van het lawaai. Dit vind dochter niet leuk, die gaat om 6.15 uur in de ochtend met de eerste bus mee en nu zonder smoothie!

  • Oh! Een 'to die for' keukenhulp! Ik zou hem dopen tot mijn heavenlybetty!

    Keep up the great work!

  • Hoi Betty,

    Deze Bosch Silentmixx blender zou het pronkstuk van mijn keuken kunnen zijn! Ik ben graag met eten bezig en probeer ook zo gezond mogelijk te koken. Een mooi design apparaat op het aanrechtblad zie ik helemaal zitten! Om een heerlijke smoothie mee te maken want daar zijn we hier met z'n allen dol op! Kortom een geweldige actie om via jouw Foodblog kans te maken op deze prachtige Bosch SilentMixx blender!

  • Wauw ik doe graag mee! Vanaf 1 november hebben wij de sleutel van ons nieuwe appartement. Nu wonen we in een huis waar we herrie kunnen maken.. In het appartement zal het wel even anders zijn met buren aan alle kanten. Maar met deze silentmixx kunnen ze over ons niet klagen ;)

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

7 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago