Gadgets en Keukenapparatuur

Philips Airfryer XXL Viva Collection + WINACTIE

WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – De afgelopen jaren bleek er een ware hype ontstaan te zijn, om al je eten te ‘frituren’ in hete lucht. De Philips Airfryer maakte namelijk zijn intrede en na de diverse modellen en kleurvarianten die uitgebracht zijn, zijn we nu toe aan de Philips Airfryer XXL. Deze ruime heteluchtfriteurse hebben wij de afgelopen weken uitgetest voor je. En omdat wij inmiddels zelf ook fan zijn, kan een van jullie een Philips Airfryer XXL winnen !! Doe mee met de winactie!

Philips Keukenapparatuur

Philips ontwikkelt al decennia’s lang keukenapparatuur. Van blenders, juicers en keukenmachines tot en met de Airfryer hetelucht fritueses. Mijn filmpje over de voorganger Airfryer XL is al jaren favoriet op Youtube. En niet voor niets, want wij bewuste consumenten zijn maar al te graag overgestapt naar een ‘hetelucht friteuse’, in plaats van bakken in een flinke laag olie! Een beetje vet is gezond, maar overdaad schaad. En vergis je niet, de Airfryer is niet alleen geschikt voor je bittergarnituurtje of frietjes, maar je bereid er zelfs complete maaltijden mee.

Airfryer XXL – Viva Collectie

De Airfryer XXL Viva Collectie heeft een riante inhoud, waardoor je er zelfs een compleet kippetje (max 1.4 kilo) in kunt braden. Leg er nog wat extra groente omheen en je zet zo een diner voor 4 personen op tafel. Maar ook sappige drumsticks, hamburgers en vis zijn geen probleem voor deze alleskunner. Dankzij een krachtig verwarmingselement, een sterke motor en TwinTurbo Star-technologie, is de Airfryer XXL nog het beste te vergelijken met een kleine hetelucht oven. Het eten wordt rondom goed verwarmd en voorzien van een knapperig korstje, maar lekker sappig van smaak. En overtollig vet wordt onttrokken en opgevangen onderin de bak. Deze kun je na afloop heel eenvoudig leeggieten. En schoonmaken is ook geen probleem, want de losse onderdelen kunnen gewoon de vaatwasser in.

Frituren, grillen, bakken en braden

De Airfryer XXL Vivia Collectie is van alle markten thuis. Je zet in een paar minuten bijvoorbeeld versgebakken broodjes of croissants op tafel. Standaard wordt de Airfryer XXL geleverd met een draadmand. Maar met een additionele Airfryer bakblik of muffinvormpjes, kun je er zelfs lasagna, taart en cupcakes in bereiden! Doordat je in een kleine en compacte omgeving werkt, is de Airfryer razendsnel op temperatuur, maar verkort het ook nog eens dikwijls de totale baktijd van een product. In de testweken dat deze Airfryer XXL prominent op het aanrecht stond, hebben wij onze gewone oven een beduidend stuk minder gebruikt.

Ik snap de hype wel. Wij zijn immers zelf ook fan van de airfryer! En daarom mag ik ook 1 exemplaar van de Philips Airfryer XXL – Viva Collectie gaan verloten!


Eindoordeel Philips Airfryer XXL :

  • In een mum van tijd is de Airfryer XXL op temperatuur.
  • Ruime inhoud/bak geschikt voor max 1.4 kilo ingrediënten. Ideaal voor een gezin dus!
  • Dankzij Twin Turbostar technologie wordt overtollig vet verwijderd en blijft onderin de opvangbak.
  • Je kunt zelfs speciale bakvormen, grillroosters en muffinvormpjes verkrijgen om te gebruiken.
  • Door het meeneemformaat en 230V aansluiting ideaal op de camping, kleine keuken of zelfs studentenkamer.
  • Wordt geleverd inclusief Airfryer XXL receptenboek met lekkere recepten. Download de Airfryer app voor nog meer recepten.
  • Er zit geen pauze knop op deze Airfryer XXL. Die mis ik wel om tussendoor even het eten te kunnen keren of door te schudden.
  • De draaischijf met temperatuur is minder nauwkeurig in te stellen als een Airfryer met digitaal paneel.

Verkoopinformatie:

  • Philips Airfryer XXL HD9630/90 Viva Collection
  • Kleur: Zwart
  • Vulgewicht: 1,4 kg.
  • Prijs:  € 249,99  (NU TIJDELIJK € 199,- )
  • o.a. te koop bij de webshop fonQ.nl

WIN: een Phillips Airfryer XXL- Viva Collection !

Hoe maak je kans? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

En hoewel niet verplicht, maar als je de berichten wilt delen via social media, dan vind ik dat erg lief!

Deze winactie loopt tot en met zondag 10 December 2017! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland.

Heel veel succes!

Groetjes, Betty!

******************************************

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De Philips Airfryer XXL is gewonnen door Sara!

*****************************************

Dit artikel betreft een samenwerking met fonQ.nl . Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

    • Oh deze wil ik heel graag. Binnenkort verhuis ik en heb nog geen oven dus de airfryer zou een mooi kerstcadeau zijn ?

    • OMG ik heb net deze winactie gezien .Wat tof ik wil dit heel graag winnen voor me moeder ze is gek op deze airfyer. het zou zoooo gaaf zijn als ik voor haar zou winnen echt het zou een super verassing zijn???.Het is onmogelijk? om te winnen maar het is het proberen waard.

  • Dit zou een leuk sinterklaaskadootje zijn de xxl variant voor mijn gezin van zes personen.
    Ook met het oog op januari waarin we allemaal weer gezonder willen eten.

  • Dag Betina,

    Laat ik het eens proberen. Lijkt mij een mooi apparaat met veel mogelijkheden.

    Geniet van je nieuwsbrief met vaak heerlijke recepten.

    • Mijn dochter heeft er zo eentje er is er meegacontent van, Ze heeft het ons al aangeraden en misschien raken we zo wel een paar kilootjes kwijt. Eéntje winnen zo natuurlijk super zijn

    • Ons gezin zal uit het dak gaan als we vaker gezonde snacks gaan eten. Mijn man doet altijd de frituurpan aan omdat ik bang ben voor hete olie. Dus zomaar spontaan patatjes eten doen we nooit. De Airfryer lijkt mij ook handig om vlees te braden en taarten te bakken. Wat een uitvinding!

  • Jaaaaa, ik doe graag mee met de winactie. mijn oven is kapot en dit lijkt mij een perfect alternatief. De frituur hebben wij permanent uitgeleend, we willen deze NIET meer terug.

  • Ja ik doe graag mee! Hebben nu een 'gewone' viva maar door familie uitbreiding moet er echt een grotere komen!

  • Doe graag mee met ons gezin van 5. Een stukje verantwoorder snacken, wie wil dat niet. Maar heb al zo veel andere recepten gezien die je via een air fryer kan maken die ik ook graag wil uitproberen

  • Ja, ik wil dit supercadeau graag winnen, Kan ik weer die lekkere patatjes maken met kip voor mijn dochter! Twee mensen blij?

  • Ik doe graag mee voor ons gezin met 4 kinderen. De XXL-variant komt dan heel goed uit. Dit cadeau zou een geweldige verrassing zijn want hij staat al een poosje op mijn verlanglijstje om ervoor te sparen.

  • En jawel, zoals ik al had gedacht, " mijn mannen" maken dolgraag kans op de Airfryer XXL of op het lekkers wat dit prachtige apparaat helpt produceren.....? Ik heb zo mijn vermoedens dus ik loot graag mee voor mijn hongerige heren!

  • Ik doe hier heel erg graag aan mee, zo,n airfryer lijkt ons heel erg fijn en gemakkelijk in gebruik met het grootste voordeel een aanzienlijk minder vetgebruik. Ben zeer benieuwd wat we allemaal kunnen gaan maken en vooral naar de smaak.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago