Overige

Eindelijk! Pizza met chocolade!

(Sponsored) – CHOCOholics & PIZZAlovers opgelet, want er is iets fantastisch gebeurd! Ik heb de insider scoop voor je te pakken, want Domino’s heeft namelijk mijn twee grootste guilty pleasures met elkaar gecombineerd en deze pizza met chocolade is enkel te bestellen via een secret menu! Lees snel verder hoe!

Feestelijke pizza met chocolade

Het is geen geheim dat ik grote fan ben van zowel pizza als chocolade. Dit zijn echt mijn twee ultieme guilty pleasures voor zowel de zoete, maar ook hartige trek. Niet voor niets komen ze natuurlijk zoveel voorbij op deze site en social media! Nu heb ik vernomen dat er bij Domino’s een SECRET MENU verkrijgbaar is, met dus een pizza met chocolade! En die heet: Chocca-lotta!

Het briljante idee ontstond kort nadat het 250e filiaal geopend werd. Een nieuwe feestelijke pizza kon namelijk niet zonder een goede dosis chocolade. En dat kon dan niets minder zijn als de chocolade van het Belgische Callebaut! Tevens ook mijn persoonlijke favoriet om mee te koken of glazuren. Mijn gebeden zijn dus blijkbaar verhoord 🙂

Bestellen via Secret Menu

Uiteraard kon ik niet wachten om hem te proeven en maakte meteen gebruik van >> Domino’s Secret Menu << om te bestellen. De bodem is in ieder geval luchtiger en zachter, met een dikke laag gesmolten chocolade om je lekker je tanden in te zetten! En zeg nou zelf, jij wil hem toch ook meteen proeven?!

Serveersuggesties pizza met chocolade

De prijs is slechts 3,50 euro voor een kleine pizza met chocolade, voorgesneden in 4 puntjes. Om te delen, of gewoon voor jezelf. Je kunt de Choco-lotta hier mee bestellen met je reguliere pizza bestelling. Maar je kan hem ook gewoon los laten bezorgen. Ideaal als je even cravings krijgt, maar eigenlijk niets in huis hebt. En nu kun je (onverwachte) gasten ook een lekker toetje voorzetten. Maak je Chocca-lotta pizza met chocolade extra feestelijk door hem bijvoorbeeld te serveren met gesneden aardbeien of simpelweg een bolletje ijs! Het leven is een feestje, dus maak er wat van!

Ook lekker: Check hier het recept voor een homemade pizza met Nutella!

Vertel vooral al je familie en vrienden zoveel mogelijk over de Chocca-Lotta Pizza en bestel hem vandaag nog via het Secret Menu! Hopelijk komt hij dan binnenkort op de vaste kaart in het assortiment, want poeh he, wat heb ik hier lang op gewacht! Jullie toch ook?

Groetjes, Betty

PS. Probeer ook eens een van onze eigen homemade pizza recepten uit!

Dit artikel betreft een samenwerking met Domino’s Pizza. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago