Een paar weken geleden stond journaliste Ellen Mannens en haar fotograaf in onze nieuwe keuken, om het voorjaar te proeven! Dus gingen we lekker aan de Saltimbocca en gegrilde groene asperges. Laten we de gezelligheid aan tafel niet vergeten en dat met het lentezonnetje op ons koppie. Het werd een tof interview!
Je kunt het pagina vullende interview tevens hier teruglezen: Metro Uitgave 28 mei 2015.
Groetjes, Betty
De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…
Heb je wel eens 'orgaanvlees' gegeten? Dat is vlees dat afkomstig is van de ingewanden…
De zomer is in aantocht dus ook de ontbijtjes moeten er een beetje tropisch uit…
Vier de zomer met deze hummus bowl met zoete aardappel! Top af met jouw favoriete…
Frankrijk is natuurlijk het land voor wijnliefhebbers. Maar ze maken er ook een andere spraakmakende…
Steak tartaart of Steak tartare is een voorgerecht met rauw vlees en rauw ei. Je…