Een paar weken geleden stond journaliste Ellen Mannens en haar fotograaf in onze nieuwe keuken, om het voorjaar te proeven! Dus gingen we lekker aan de Saltimbocca en gegrilde groene asperges. Laten we de gezelligheid aan tafel niet vergeten en dat met het lentezonnetje op ons koppie. Het werd een tof interview!
Je kunt het pagina vullende interview tevens hier teruglezen: Metro Uitgave 28 mei 2015.
Groetjes, Betty
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…
Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…
Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…
Thailand staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke Thaise Curry gerechten. Van rood, groen tot geel…