Overige

Last Minute Cadeau Inspiratie

(Sponsored) – Nog even en het is alweer december! En met de feestdagen in aantocht heb je vast wel wat op je verlanglijstjes staan. En zo niet, dan heb ik nog wat last minute cadeau inspiratie voor je verzameld.

Niet alleen voor Sinterklaas of Kerst, maar eigenlijk gewoon voor ieder moment van het jaar! Want als je echt niet meer weet wat je moet vragen of cadeau geven, dan staat er vast nog wel iets leuks tussen deze 10x last minute cadeau inspiratie!

Dit lijstje met last minute cadeau inspiratie bevat links die je direct naar de verkoop pagina door verwijzen! Veel shop plezier in ieder geval!

10x Last Minute Cadeau inspiratie


1. Kleuren voor volwassenen

Kleuren is niet meer alleen voor de kleintjes! Ook volwassenen nemen een potlood in eigen hand en kleuren er op los. Het creëert rust in je hoofd, werkt stressverlagend en je bent ook nog eens lekker creatief bezig! De kleurboeken voor volwassenen staan vaak vol met ‘mandala’s ‘, dat zijn Boedhistische symbolen die ook gebruikt worden tijdens meditatie. Dus een echte stresskip kan niet zonder Anti-Stress Kleurboek van Radbag.nl (Niet meer leverbaar).


2. “Fikkie zoek sleutel”

Speciaal voor diegenen die áltijd hun sleutels kwijt zijn… Deze sleutelvinder hang je gewoon aan je sleutelbos. En als je die niet meer kan terugvinden hoef je alleen te fluiten en brave Fikkie begint te piepen en licht te geven. `Zo ben je nooit meer je sleutelbos kwijt! Attaboy!  Suck UK Fetch My Keys Sleutelvinder bij fonQ.nl (€ 9,95).


3. Lekkere wijnen onder € 7.50

De jaarlijkse wijnbijbel: ‘De Grote Hamersma’ is inmiddels een waar begrip in Nederland! De echte wijnliefhebbers kunnen natuurlijk niet zonder het overzicht van de beste (ster) wijnen en! Maar voor diegenen die graag goed wijn drinken, zonder daar compleet failliet op te gaan, is er nu ook een editie met de lekkerste wijnen onder de € 7,50. Je koopt De Kleine Hamersma bij Bol.com (€ 14,95).


4. Zuurpruim ‘Angie’ Citruspers

Een ware kookliefhebber/hebster kan natuurlijk nooit zonder vers citroensap in de keuken. En dan heb je ook een citruspers in huis nodig. Deze, op Angela Merkel, gebaseerde zuurpruim-pers is online te bestellen: Angie Citruspers bij CadeauCadeau.nl (€ 16,95).


5. Druk je eigen stempel op het vlees

Ken of ben jij iemand die het liefst dag en nacht achter de barbecue doorbrengt? Dan wordt het hoog tijd om letterlijk je eigen stempel op het vlees te drukken! Deze barbecue Branding tool warm je op tussen de kolen en schroei je vervolgens je eigen naam, slogan of merk mee op het vlees. Al is het maar om te zeggen:”Deze steak is toch echt van mij!” Je vindt deze BBQ Branding Tool bij Radbag.nl (€ 17,95).


6. Sticky Lamp om óveral op te hangen

Een boekenwurm kan niet zonder leeslampje. Deze Sticky Lamp heeft een leuk minimalistisch design en kun je willekeurig opplakken, dankzij de dubbelzijdige sticker. Op de muur, kast, bed of zelf op je plank. Zo heb je altijd een knap lichtje bij de hand. Sticky Lamp bij CadeauCadeau.nl (€ 22,95).


7. Wereld kaart om open te krassen

Een kampeervakantie in Frankrijk is zo passee! Het liefst struinen we de aardbol af, 365 dagen per jaar en komen we op plekken waar onze (voor)ouders nog nooit van gehoord hebben. Hou je wereldse reizen bij op deze ‘Scratch’  wereldkaart!  Met een stuiver kras je de landen of staten open waar je geweest bent, en je wereldkaart tovert zich langzaam om tot kleurrijk geheel! Luckies Scratch Wereldkaart bij fonQ.nl (€ 23,95).


8. Sokken om blij van te worden

Of je ze nu draagt onder je pak, met jeans en hoge hakken of hoog opgetrokken onder je korte broek: Van deze vrolijk gekleurde sokken wordt iedereen blij! Voor mannen, vrouwen en kinderen koop je Happy Socks in verschillende kleuren en patronen. En tijdens speciale feestdagen zijn er zelfs vaak nog thema sokken verkrijgbaar. Denk aan hartjes voor Valentijn, cadeau’s met strik print voor kerst en zelfs een speciale Yellow Submarines voor The Beatles serie. Je koopt deze vrolijke Happy Socks Gift boxen bij Happysocks.com (vanaf € 24,95).


9. Laptop onderzetter van hout

Zijn je laptop en je schoot onafscheidelijk van elkaar? Dan wordt het hoog tijd om deze Laptop onderzetter van Lapzer aan te schaffen. Gemaakt van hoogwaardig bamboe hout en voorzien van ventilatiegaatjes, staat je laptop mooi en stabiel op je schoot. Er is zelfs een ingebouwde mousepad (voor rechtshandigen) en pennenbakje voorzien. En wat dacht je van een speciale gleuf/houder voor je smartphone. Je kunt deze Lapzer gebruiken op de bank, in bed of zelfs liggend op een strandbed 🙂 Je koopt deze Laptop Onderzetter van hout bij Radbag.nl (€ 29,95).


10. Sith Lord Badjas

Op 14 december trekken we dit jaar massaal naar de bioscopen, want dan komt de nieuwe Star Wars film uit! En nu komt een boosaardige Sith Lord natuurlijk alleen zijn bed uit als er zo’n mooie super dikke en warme Sith Lord Start Wars badjas met oversized capuchon voor hem klaar ligt. Hij wordt helaas geleverd zonder lichtzwaard, dus die geluiden moet je er zelf maar even bij bedenken. Sinister is het zowieso wel. “Koffie zwart met 2 suiker aub. “Je vindt deze Star Wars Badjas bij Radbag.nl (€ 39,95).


Tot zover mijn inspiratielijst met last minute cadeau inspiratie voor elke gelegenheid. Uiteraard heb ik eerder nog veel meer moois voor jullie op een rijtje gezet, check bijvoorbeeld ook  hier kerstinspiratie voor hem en kerstinspiratie voor haar. Ik hoor graag welke items jullie direct op je verlanglijstje willen gaan zetten!

(Bron header foto: via Shutterstock)

Dit artikel betreft een samenwerking met RadBag. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago