Persoonlijk

Fotodagboek Oktober 2013

Wederom weer een maand die heel snel voorbij is gevlogen! Deze oktober maand stond merendeels in het teken van Halloween, en dat hebben jullie wel gemerkt aan de recepten die voorbij kwamen. Maar kijk mee in mijn fotodagboek naar wat er allemaal ook nog eens achter de schermen gebeurde.

Quality time met Tony:

Het was een maand waarin heel veel chocolade voorkwam..  Tony Chocolonely bracht namelijk 3 limited editions uit, en die moesten geproefd, gekeurd en verloot worden.

Bij de Chocolate Company:

De Chocolate Company opende in Amsterdam een pilot store, en Betty was bij de opening. Chocolade melk, bonbons, chocolade fondue en nog veel meer.

Meer chocolade:

Zelf ging ik aan de slag met deze drie-dubbele chocoladecakejes voor Halloween.

En nog meer chocolade:

En deze heerlijke Chocalade Kerkhofjes : dat was letterlijk een  ‘Death by Chocolate‘!

High Tea bij Oma:

 Daarnaast organiseerde mijn oma een high tea Party voor de familie bij haar thuis. Wij zijn dol op samen High Tea’en en thee leuten. Daarom waren oma, mijn tante en ik afgelopen mei ook samen naar Londen gegaan (zie reisblog).

Een bakker staat altijd vroeg op:

 Dat betekende dat ik dus op mijn vrije zondag morgen vroeg uit de veren moest, om deze rieten mandjes te vullen met Lemonade scones. Ik heb een vrij grote familie en we hebben er heerlijk van gesmuld met zijn allen.

Weer in de schoolbanken voor tekenles:

 Daarnaast volgde ik deze maand ook een workshop: Recepten illustreren, en daar is een heel leuk Halloween pompoensoep recept uit gekomen.

Ben ik geslaagd?

 Betty in opperste concentratie, want ik moet immers binnen de lijntje kleuren tijdens de workshop  🙂

PSL I LOVE YOU:

 Begin deze maand kwam Starbucks eindelijk weer met de Pumpkin Spice Latte! Het moment waar ik het hele jaar naar uit kijk, want deze koffie is zo verslavend lekker! Het is voor mij ook meteen de aankondiging dat Halloween (en mijn verjaardag!) er aan zit te komen! Voor de mensen die geen Starbucks in de buurt hebben, heb ik gelukkig ook het recept voor je eigen homemade Pumpkin Spice Latte.

Halloween:

En dan natuurlijk Halloween. Mijn Halloween feest vind pas morgen plaats, dus daar lezen jullie de komende week nog alles over. Maar ik hoop dat jullie genoeg inspiratie kunnen vinden op de site voor jullie eigen Halloween feestjes? Bijvoorbeeld deze Heksenhaar Pasta?!?!

Van je hobby je werk maken:

Tot slot heb ik nog 1 laatste nieuwtje: Betty is vanaf heden een zelfstandig ondernemer! Naast alle drukke werkzaamheden met deze website, ben ik benaderd door bedrijven om ze te helpen met receptontwikkeling voor hun producten. Dus dat was een trip naar de Kamer van Koophandel meer als waard, en krijgt niemand die glimlach meer van mijn gezicht af gepoetst!  Echt top dat ik mij op deze manier mag bezighouden met mijn grootste hobby!

Ik hoop dat jullie ook een leuke oktober maand hebben gehad? Voor diegenene die de verkleedkist in duiken voor Halloween: Vergeet niet mee te doen met de Halloween Foto Wedstrijd! Daar valt een leuke prijs mee te winnen!

Veel liefs,  Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago