Je knippert 2x met je ogen en je kind is alweer 6 weken oud! Jeetje wat vliegt de tijd voorbij! Gelukkig maken mama en de kleine het goed, dus tijd voor een (korte) blik achter de schermen. Want ondanks alles stond de afgelopen maand natuurlijk zoveel mogelijk in het teken van eten, slapen, poepen en herhalen. Maar was het toch wel fijn om weer een paar kleine oude gewoontes weer op te pakken hoor!


Kraamweken

Papa moest deze maand gewoon weer aan het werk. Dus mijn dagen vlogen letterlijk voorbij. Bloggen zat er de afgelopen weken gewoon niet bij. En ik mocht blij zijn als ik tussen de middag zelf nog even de mogelijkheid om een tukkie te doen. Maar soms was ik aan het einde van de dag zo moe, dat ik blij was om Laura even aan papa over te kunnen dragen. Dan kon hij even wat uurtjes met haar inhalen, en dat betekende vooral lekker veel gekke bekken trekken. Maar de slapeloosheid, huilmomentjes en poepluiers zijn het allemaal nog steeds meer dan dik waard!


Meatlover

Eindelijk stond deze maand een stukje rood vlees ook weer op het menu! Het deed mij zeer om het afgelopen drie kwart jaar alle barbecues aan mij voorbij te laten gaan. Maar ik ben zo iemand die zegt: als ik het niet goed kan doen, dan doe ik het gewoon niet. Ik lust geen halve schoenzolen van de barbecue, dus toen het moment daar was, verraste manlief mij met een avondje vlees van de grill. Met verdraaid goed vlees van de Roast Room uit Amsterdam. Dit restaurant heeft een eigen inpandige slagerij, waar je dus ook een heerlijk stuk vlees voor thuis kunt aanschaffen. Ik kan jullie zeggen: het heeft heel goed gesmaakt!


Terrasje pakken

En met het heerlijke zomerse weer van de afgelopen weken, kon ik het op een gegeven moment niet meer laten om binnen te blijven zitten met de kleine! Dus tijdens Dylan’s eerste Vaderdag weekend trokken we er met zijn drietjes op uit. Met zijn drietjes op het terras Bij Buurten in Wittevrouwen (Utrecht). De kleine lag heerlijk in de wagen of op de arm onder de parasol. De mensen om ons heen vonden het geweldig. Jong geleerd….


Barbecue Feestje Thuis

En met dat prachtige weer slingerden we natuurlijk wéér de barbecue aan. (Je bent liefhebber of niet…) Ditmaal maar liefst 3 stuks, tijdens een thuis workshop met Weber. Gezellig met wat familie en vrienden in onze eigen achtertuin. En baby Laura zat er ook gewoon bij mee te genieten van alle aandacht. (alcoholvrij) biertje erbij en genieten maar. Ik ben zoooo blij dat ik nog een aantal weekjes verlof heb tijdens deze zomer periode! Check hier de video die ik maakte tijdens deze BBQ avond.


Italiaanse Maand

Daarnaast stond de afgelopen maand Juni vooral in het teken van Italiaanse eten! Een maand lang werden de heerlijkste recepten uit de Italiaanse Keuken gepost. En konden jullie lekker genieten van o.a. heerlijke pasta recepten, pizza recepten en meer. Zo kom die zomer lekker dichtbij en kan ik niet wachten om nog meer van het zonnetje te gaan genieten


Deze dame is officieel nog met zwangerschapsverlof, dus genieten met de kleine doe ik zeker. Inmiddels ook alweer begonnen met koken en fotograferen, dus er komt nog veel meer lekkers naar jullie toe deze zomer. Laten we met zijn allen duimen voor een heerlijke en zomerse Juli maand!

Groetjes, Betty

Tip:  Benieuwd naar mijn leven achter de schermen? Volg dan @bettyskitchennl op Instagram!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago