Wanneer ben jij voor het laatst op Scheveningen geweest? Op slechts een klein uurtje rijden van Utrecht vindt je de bekende boulevard langs het Nederlandse strand. Nu de Horeca dan eindelijk weer open mag heb ik dan ook een leuke tip voor, namelijk de Foodhall in Scheveningen!

Eten aan de boulevard van Scheveningen

Het was voor mij alweer eventjes geleden dat ik hier ben geweest, maar de Noordboulevard van Scheveningen heeft een ware metamorfose ondergaan want ik kende het amper terug. Mijn ook viel meteen op een kunst werk van twee ‘zoenende’ poppetje gemaakt door de kunstenaar Selwyn Senatori. Hier is tevens meteen de ingang van de nieuwste hotspot aan de Boulevard. Het concept van meerdere foodstands onder 1 dak is al jaren zeer populair in o.a. Rotterdam en Amsterdam. Deze nieuwste hal heeft maar liefst 17 ondernemers bij elkaar en het interieur is geïnspireerd op de sfeer van een levendige, wereldse markt. Aan de boulevard vind je tevens een heerlijk ruim opgezet terras met uitzicht op de Noordzee. Ideaal om even neer te strijken voor de lunch of diner!

kunstwerk van Selwyn Senatori op Noorderboulevard

Welke restaurants of foodstands vind je hier terug?

Door de plaatsing van de stands aan de zijkanten van de hal is er een looproute gecreëerd met genoeg ruimte om volgens de RIVM-richtlijnen een gerecht bij een van de 17 foodstands te bestellen. De volgende bekende Haagse concepten vind je hier ook terug: Amier, Diego’s Burgers, Pazze e Pizze, de Resident en W.T.F. (World Tempting Flavors). Zij openden alleen een nieuwe vestiging van hun bestaande concept in de Foodhall Scheveningen. Daarnaast haalde men ook een aantal grote namen naar Scheveningen met ervaring in foodhallen elders zoals; De Ballenbar, Churro’s & more, Jabugo, La Catrina, en The Sushibar. Maar er zijn ook een paar leuke nieuwe namen toegevoegd zoals; De Scheveningse Oesterbar, Meat on a Stick, Saigon Streetfood, Frozen Sweets en Dim Sum bij Wan Tsam. Daarnaast vind je hier ook nog Pad Thai en Gyros Express terug. Zoals je kunt zien is het dus een heerlijke multi cuturele mix van wereldkeukens geworden en zal er echt voor ieder wat wils zijn.


Dit eet je bij de Foodhall Scheveningen

Bij deze een kleine impressie van ons middagje proeven bij de Foodhall Scheveningen:

De enige echte ballen van de Ballenbar

Uiteraard sluiten wij deze zonnige middag af met churro’s to-go. Dochterlief wilde nog even een strandwandeling maken met de laag zakkende zon. En hoe beter dan deze al wandelend op te peuzelen alvorens we weer de auto instappen. Wij zijn hier helemaal tot rust gekomen en hebben heerlijk genoten van een middagje strand in eigen land. Laat je ons weten als jij ook een bezoekje aan Scheveningen gaat brengen?

Groetjes, Betty


Foodhall Scheveningen
Strandweg 161 
2586 JM Den Haag
The Netherlands
Dagelijks geopend van 12:00 - 22:00 uur
https://foodhallscheveningen.nl
(Parkeren: Interparking Boulevard) 


Voor deze review waren wij uitgenodigd door Foodhall Scheveningen, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op onze disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago