Tevens ben ik direct aan de slag gegaan om een voorraad groente&fruit juices te maken in sapcentrifuge/juicer. Deze vries ik namelijk in, in schoongemaakte jam potjes en flesjes, en zo heb ik elke morgen een verse juice (wel s’avonds alvast uit de vriezer halen). Je moet het jezelf vooral gemakkelijk maken, toch ?! Het is sowieso handig om 1 dag per week te gebruiken voor de boodschappen en voorbereidende werkzaamheden. Je kunt dan namelijk in één keer meerdere porties maken, en de rest gewoon invriezen. Dat scheelt je op de andere dagen heel veel tijd.
Omdat ik natuurlijk pas 1 dag achter de rug heb, merk ik er nog niet zoveel van. Ik werd op deze eerste dag alleen ontzettend moe rond het bekend 4-uurs-dip moment, maar na mijn tussendoortje knapte ik al weer aardig op hoor!
(om je een beetje een idee te geven van wat je allemaal kan eten):
De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…
Heb je wel eens 'orgaanvlees' gegeten? Dat is vlees dat afkomstig is van de ingewanden…
De zomer is in aantocht dus ook de ontbijtjes moeten er een beetje tropisch uit…
Vier de zomer met deze hummus bowl met zoete aardappel! Top af met jouw favoriete…
Frankrijk is natuurlijk het land voor wijnliefhebbers. Maar ze maken er ook een andere spraakmakende…
Steak tartaart of Steak tartare is een voorgerecht met rauw vlees en rauw ei. Je…
View Comments
Hoi hoi
Ik zie dat jij s ochtends vaak een fresch juice neem
Wat doe je daar precie in
.
Hi Annemieke,
Dit recept is van een detox coach, ik zal hem morgen meteen posten op de website voor je!
Ah top
Dankjewel
Vind super om jou te volgen
Wil ook graag het detoxen gaan proberen