Tevens ben ik direct aan de slag gegaan om een voorraad groente&fruit juices te maken in sapcentrifuge/juicer. Deze vries ik namelijk in, in schoongemaakte jam potjes en flesjes, en zo heb ik elke morgen een verse juice (wel s’avonds alvast uit de vriezer halen). Je moet het jezelf vooral gemakkelijk maken, toch ?! Het is sowieso handig om 1 dag per week te gebruiken voor de boodschappen en voorbereidende werkzaamheden. Je kunt dan namelijk in één keer meerdere porties maken, en de rest gewoon invriezen. Dat scheelt je op de andere dagen heel veel tijd.
Omdat ik natuurlijk pas 1 dag achter de rug heb, merk ik er nog niet zoveel van. Ik werd op deze eerste dag alleen ontzettend moe rond het bekend 4-uurs-dip moment, maar na mijn tussendoortje knapte ik al weer aardig op hoor!
(om je een beetje een idee te geven van wat je allemaal kan eten):
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
Hoi hoi
Ik zie dat jij s ochtends vaak een fresch juice neem
Wat doe je daar precie in
.
Hi Annemieke,
Dit recept is van een detox coach, ik zal hem morgen meteen posten op de website voor je!
Ah top
Dankjewel
Vind super om jou te volgen
Wil ook graag het detoxen gaan proberen