Tevens ben ik direct aan de slag gegaan om een voorraad groente&fruit juices te maken in sapcentrifuge/juicer. Deze vries ik namelijk in, in schoongemaakte jam potjes en flesjes, en zo heb ik elke morgen een verse juice (wel s’avonds alvast uit de vriezer halen). Je moet het jezelf vooral gemakkelijk maken, toch ?! Het is sowieso handig om 1 dag per week te gebruiken voor de boodschappen en voorbereidende werkzaamheden. Je kunt dan namelijk in één keer meerdere porties maken, en de rest gewoon invriezen. Dat scheelt je op de andere dagen heel veel tijd.
Omdat ik natuurlijk pas 1 dag achter de rug heb, merk ik er nog niet zoveel van. Ik werd op deze eerste dag alleen ontzettend moe rond het bekend 4-uurs-dip moment, maar na mijn tussendoortje knapte ik al weer aardig op hoor!
(om je een beetje een idee te geven van wat je allemaal kan eten):
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
View Comments
Hoi hoi
Ik zie dat jij s ochtends vaak een fresch juice neem
Wat doe je daar precie in
.
Hi Annemieke,
Dit recept is van een detox coach, ik zal hem morgen meteen posten op de website voor je!
Ah top
Dankjewel
Vind super om jou te volgen
Wil ook graag het detoxen gaan proberen