Hebben jullie er gisterenavond een knallend feestje van gemaakt?
Op ons menu stonden onder andere kwartels en een kaasplankje, en na afloop uiteraard champagne en oliebollen.
De sterretjes op de foto hebben wat nare brandplekken op de eettafel achter gelaten, maar dat mocht de pret niet drukken. Ik heb in ieder geval al mijn vingers nog.
Ik wil jullie bij deze allemaal hartelijk bedanken voor een super 2014! Het feit dat vele van jullie (dagelijks) terugkomen om de blogs te lezen en vaak nog super lieve berichtjes hierover sturen hierover, vind ik geweldig! Het was een prachtig jaar maar mooie herinneringen en vooral veel en lekker eten. Dus hier gaan we in 2015 ook gewoon mee door!
Wij zeggen nogmaals proost! En dat het een mooi, gezellig en smakelijk 2015 mag worden!
Groetjes van Betty & Dylan
Het is vandaag World Vegan Day en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan.…
Wie jarig is trakteert, dus heb ik maar liefst 10 recepten voor Halloween taart en…
Wist je dat witte champignons uitermate geschikt zijn om eetbare 'skelet schedels' van te maken?…
Als er een krokante topping is die je hier steevast in de voorraadkast tegenkomt, dan…
Het is weer een Meatless Monday en ik heb me toch een heerlijk vegetarisch recept…
Pasta is wereldwijd geliefd en bekend, daarom is 25 Oktober uitgeroepen tot World Pasta Day!…