Onlangs maakte ik deze crumble met croissants en appel en dat was een groot succes! Ik serveerde dit als nagerecht toen we gasten te eten hadden, maar je kunt dit gerecht ook maken als bijvoorbeeld feestelijk brunchgerecht. Laat dat weekend maar komen dus!
Wij kunnen ons geen leven zonder croissants voorstellen. Maar een feestontbijt zoals deze crumble met croissants en appel is echt uitpakken voor speciale gelegenheden! Je kunt de crumble nog 1-2 dagen goed afgedekt in de koelkast bewaren en opnieuw serveren. Warm hiervoor de ovenschaal even op in de oven en je hebt nog steeds een heerlijk gerecht om van te genieten!
Serveer je deze crumble met croissants en appel als dessert? Doe er dan een bolletje vanille of kaneel ijs en toefje slagroom bij!
Naast dit verrukkelijke recept voor crumble met croissants en appel, kun je uiteraard nog meer recepten met croissant deeg terugvinden op deze site. We love it namelijk! Zo maakte ik eerder een prachtige croissant krans met aardbei en mascarpone. En wat dacht je van een overheerlijke weekendbrunch met deze croissants met oreo’s en chocolade of Italiaanse gevulde croissants met amandelspijs? En speciaal voor de feestdagen zet je natuurlijk deze speculoos-croissants met karamel op tafel!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchen
Deze crumble met croissants en appel was thuis een groot succes! Ik serveerde dit als nagerecht, maar je kunt dit gerecht ook maken als bijvoorbeeld feestelijk brunchgerecht. Laat dat weekend maar komen dus!
Extra:
Geniet ervan!
Liefs, Nanda
Bewaartip: Laat de crumble goed afkoelen. Dek de schaal af met folie en bewaar max. 2 dagen in de koelen. Opwarmen die je simpelweg opnieuw in de oven – ca 10-15 minuten op 180 graden.
Dessertip: Serveer je de crumble als dessert? Geef er aan tafel dan een bolletje vanille of kaneelijs bij. Een toefje slagroom mag ook natuurlijk!
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze crumble met croissants en appel wilt gaan maken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…