Een borrelbrood met chorizo en kaas maken
Bij ons staat zomers vaak een lekkere (maaltijd)soep op het menu. En voor erbij eten wij vaak een stukje brood, zoals deze borrelbrood met chorizo en kaas. Namelijk een heerlijk zogeheten plukbrood, waarbij je bij elke stukjeplukjehapje weer iets anders proeft. Je kerft een flink brood namelijk in en vult de inkepingen met alles dat je lekker vindt.
View Comments
Wow, dat ziet er lekker uit, ga ik echt op tafel zetten binnenkort als ik een bijeenkomstje thuis heb met collega's... :)
Dat klinkt heel goed! Heel veel plezier en eet smakelijk alvast!
goedendag , lukt niet om me af te melden, maar dat wil ik wel!
Hallo Marieke, ik stuur u even een email rechtreeks hierover.
Horizontaal (ik lees "met de horizon mee") insnijden? Of kruislings?
Je hebt grootgelijk en ik pas het aan naar kruislings!
Dank je wel!