Events

Vind en boek culinaire belevenissen op FoodX.nl!

Door Nanda – Wisten jullie al dat ik afgelopen jaar samen met goede vriendin Leonie het boekingsplatform FoodX.nl heb opgericht?

Dit is een boekingsplatform met unieke culinaire belevenissen, zoals proeverijen, workshops, kookdemonstraties en bijzondere diners. Jawel, ook buiten het schrijven van blogs voor Betty’s Kitchen ben ik altijd met eten bezig…

Hoe we tot FoodX.nl zijn gekomen?
Om heel eerlijk te zijn: eigenlijk hebben Leonie en ik gewoon een enorme voorliefde voor goed eten en drinken Het allerliefst dineren we iedere avond heel uitgebreid (al dan niet buiten de deur), bezoeken we ieder foodfestival en drinken we iedere dag een goed glas wijn. Herkenbaar? 🙂 Voor Betty wel in ieder geval!

Uniek kijkje in de keuken
In onze eigen zoektocht naar leuke proeverijen of kookdemonstraties misten we alleen iets. Namelijk: een uniek kijkje in de keuken bij dat ene delicatessenzaakje op de hoek of bij dat restaurant waar je al heel wat avondjes hebt doorgebracht of juist veel over hebt gehoord. Want hoe wordt die dim sum er eigenlijk gemaakt? Hoe stel je het perfecte kaasplankje samen? En welke wijn past waarbij? Wat kun je nog meer doen met je koffie of thee? En wat inspireert die ene kok eigenlijk in de keuken?

Website FoodX.nl

Boek zelf een culinaire belevenis
Op FoodX.nl delen we dan ook onze eigen passie: unieke culinaire belevenissen. Deze belevenissen kun je op www.FoodX.nl eenvoudig ontdekken en direct boeken. Laat je inspireren door het aanbod, zoek je favoriete belevenis uit op de datum die jou uitkomt en reserveer jouw plek.

Natuurlijk leuk voor jezelf, samen met een vriend(in) of je partner, maar het is ook mogelijk om met een groep een culinaire belevenis bij een van onze partners te boeken. Je kunt dan zelf een geschikte dag en datum uitkiezen. Bijvoorbeeld met je collega’s, voor een vrijgezellenfeestje of familie-uitje.

Vooralsnog vinden de belevenissen vooral plaats in Amsterdam en Haarlem e.o., maar als het aan ons ligt zo snel mogelijk door heel Nederland!

Geef een culinaire belevenis cadeau
Een culinaire belevenis is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand die net zo gek is op lekker eten & drinken of koken. Onze FoodX.nl giftcard is dan ook een ideaal cadeau voor een verjaardag, huwelijk of tijdens de feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan Moederdag of Valentijnsdag: gezellig of romantisch samen op pad! De gelukkige ontvanger kan met de giftcard zelf een culinaire belevenis uitzoeken op de website.

Wat voor belevenissen?
Ons aanbod varieert continu. Maar denk bij culinaire belevenissen bijvoorbeeld aan het maken van bonbons, diverse wijnproeverijen, een workshop sushi maken, een kookworkshop, cocktailworkshops of theeproeverijen. We zijn continu bezig om leuke partners aan te trekken en nieuw aanbod te hebben op de website. Zodra deze rond zijn delen we deze natuurlijk meteen op onze website en sociale media.

Workshop Dessert&Wine FoodX.nl
Workshop kroketten en bitterballen maken FoodX.nl
Theeproeverij FoodX.nl
Whisky cocktailworkshop FoodX.nl

Wil je onze belevenissen niet missen? Volg ons dan op Facebook of Instagram! Of heb je andere vragen? Laat het ons dan vooral weten!

Liefs,

Nanda (en Leonie!)

Nanda Appelman

Nanda Appelman heeft een passie voor gezond, maar vooral lekker eten en drinken. Ze is freelancer in marketing en communicatie: www.woordenenbeelden.com en vaste blogger voor Betty’s Kitchen.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago