Het is feest in Huize Betty! Niet alleen is het Valentijsdag dit weekend, maar Bettys Kitchen bestaat 3 jaar! Whoop Whoop!! En dat vieren we natuurlijk met allemaal cadeautjes.
Wat zijn die drie jaar ontzettend snel voorbij gegaan zeg! Maar ik weet het nog goed! Dylan kwam thuis op Valentijnsdag en ik had alvast gekookt voor ons. Het was een doordeweeksedag, dus we aten gewoon lekker thuis. Ik had wel wat bonbons met rode peper voor hem gemaakt. Die we na het avondeten samen hebben opgepeuzeld, als soort van toetje.
En omdat we het de afgelopen weken al vaker hadden gesproken over een online receptenboekje voor mijn lekkerste ideeeen, werd diezelfde avond (toen nog op wordpress.com) een blogpagina voor mij in elkaar gezet door hem. Hij is immers de technische wederhelft van Betty’s Kitchen. En om kwart voor elf sávonds stond mijn eerste recept nog online!
Inmiddels zijn we drie jaar verder en komen er maandelijks ruim 60.000 bezoekers op deze website. En is dat online recepten boekje uitgegroeit tot een heuse website met recepten, maar ook restaurant reviews, mag ik binnen komen kijken bij (grote) merken en is mijn keuken elke maand weer een proeflaboratorium voor een nieuwe keukenapparaat of nieuwe voedingsmiddelen die op de markt komen.
Mijn hobby is een beetje uit de hand gelopen dus. Maar daar heb ik mijn lieve volgers voor te danken. Dus ja, ik voel me een beetje jarig deze week en vier dat graag met anderen. En aangezien mijn blog het mooiste cadeautje voor mijzelf is, ga ik jullie ook verwennen met cadeau’s!
De komende week komt er elke dag een nieuwe winactie online. Dus like, share en tag er gerust op los. Maak vooral gebruik van de hastag #BK3YR via social media zodat ik jullie reactie ook kan teruglezen en volgen. En uiteraard gaan we er een mooie feestelijk week van maken!
Dank jullie wel voor alle steun, trouw en toeverlaat in de voorgaande jaren en ik hoop jullie nog lang te mogen entertainen met mijn keukenverhalen en ontzettend veel lekkers!
Groetjes en dikke kus van Betty!
(Bron header foto: Happy Birthday)
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
Gefeliciteerd met je 3 jaar!!
Lief! En zo voel ik mij ook echt een beetje jarig ja :-)
Gefeliciteerd lieverd!!!
Dank je wel babe!
Gefeliciteerd en ga vooral zo door!
Bedankt Eefje!
Van harte gefeliciteerd
Bedankt Irene!
Van harte Betty! Dat we nog lang mogen genieten van je lekkere recepten.
Ah Lief! dank je wel en daar gaan we voor!
Gefeliciteerd! Ik hoop dat er nog vele jaren mogen volgen. Je recepten vinden hier gretig aftrek.
Gelukkig maar :-) Dank je wel!
Hoera.... gefeliciteerd ;-)
Thanks!
Gefeliciteerd! Keileuk, dus keep up the good work?????
Bedankt en ga ik zeker mee door!
Gefeliciteerd! Wij maken altijd met veel plezier gebruik van jouw recepten in onze keuken ???!
Ha! dat vind ik heel leuk om te horen :-)
Wat gaat de tijd dan hard! Gefeliciteerd met al weer drie jaar Bettyskitchen!! :)
dank je wel!