Categories: Persoonlijk

Bettys Kitchen bestaat 3 jaar!

Het is feest in Huize Betty! Niet alleen is het Valentijsdag dit weekend, maar Bettys Kitchen bestaat 3 jaar! Whoop Whoop!! En dat vieren we natuurlijk met allemaal cadeautjes.

Wat zijn die drie jaar ontzettend snel voorbij gegaan zeg! Maar ik weet het nog goed! Dylan kwam thuis op Valentijnsdag en ik had alvast gekookt voor ons. Het was een doordeweeksedag, dus we aten gewoon lekker thuis. Ik had wel wat bonbons met rode peper voor hem gemaakt. Die we na het avondeten samen hebben opgepeuzeld, als soort van toetje.

En omdat we het de afgelopen weken al vaker hadden gesproken over een online receptenboekje voor mijn lekkerste ideeeen, werd diezelfde avond (toen nog op wordpress.com) een blogpagina voor mij in elkaar gezet door hem. Hij is immers de technische wederhelft van Betty’s Kitchen.  En om kwart voor elf sávonds stond mijn eerste recept nog online!

Bettys Kitchen bestaat 3 jaar!

Inmiddels zijn we drie jaar verder en komen er maandelijks ruim 60.000 bezoekers op deze website. En is dat online recepten boekje uitgegroeit tot een heuse website met recepten, maar ook restaurant reviews, mag ik binnen komen kijken bij (grote) merken en is mijn keuken elke maand weer een proeflaboratorium voor een nieuwe keukenapparaat of nieuwe voedingsmiddelen die op de markt komen.

Mijn hobby is een beetje uit de hand gelopen dus. Maar daar heb ik mijn lieve volgers voor te danken. Dus ja, ik voel me een beetje jarig deze week en vier dat graag met anderen. En aangezien mijn blog het mooiste cadeautje voor mijzelf is, ga ik jullie ook verwennen met cadeau’s!

De komende week komt er elke dag een nieuwe winactie online. Dus like, share en tag er gerust op los. Maak vooral gebruik van de hastag #BK3YR via social media zodat ik jullie reactie ook kan teruglezen en volgen. En uiteraard gaan we er een mooie feestelijk week van maken!

Dank jullie wel voor alle steun, trouw en toeverlaat in de voorgaande jaren en ik hoop jullie nog lang te mogen entertainen met mijn keukenverhalen en ontzettend veel lekkers!

Groetjes en dikke kus van Betty!

(Bron header foto:  Happy Birthday)

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

5x Koreaanse Bijgerechten (Banchan)

De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…

3 dagen ago

Zelf falafel balletjes maken

Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…

4 dagen ago

Vegetarische Bami Goreng

In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…

7 dagen ago

Sinterklaas Mug Cake met kruidnoten

Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…

1 week ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

1 week ago

Baked Feta met Gnocchi en tomaten

'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…

2 weken ago