Categories: Persoonlijk

Betty’s Kitchen bestaat 2 jaar!

Wat vliegt de tijd voorbij! Deze maand bestaat mijn blog alweer twee jaar! En dat moet uiteraard gevierd worden!

Het is een roerig tweede jaar geweest. Niet alleen mijn prive leven stond op zijn kop (veranderingen op het werk, een grote rondreis, verbouwing en verhuizing etc). Maar ook mijn blog veranderde met mij mee.

Het afgelopen jaar ben ik namelijk meer gezondere recepten gaan bloggen, want ik werd zelf ook steeds meer bewuster wat gezonde voeding met een mens doet. Immers heb ik zelf het detoxen, sapkuren en superfoods aan de levende lijve getest en mijn ervaringen hierover met jullie gedeeld.

En daarnaast stond dit jaar ook in het teken van het ontmoeten van nieuwe mensen. Niet alleen ben ik samenwerkingen met nieuwe bedrijven aangegaan, maar heb ik ook vrienden gemaakt met andere foodbloggers die ik steeds vaker tijdens evenementen tegenkwam.

En heb ik afgelopen jaar ook een aantal lezers mogen ontmoeten.  Tijdens een evenement, met het afleveren van een prijzenpakket, of gewoon op straat. In het begin schrok ik er nog wel eens van als ik ‘ hey Betty!’  achter me hoorde. Nu vind ik het superleuk, gaan we gezellig kletsen of even samen een selfie maken. Het is zo leuk om te horen dat jullie zo geïnspireerd raken door de blog, en ook soms voor (persoonlijk) advies bij mij aan komen kloppen.

Ik wil jullie in ieder geval heel erg bedanken voor het volgen van Betty’s Kitchen. Met name diegenen die al twee jaar bij mij zijn. Bedankt voor jullie lieve berichtjes en af een toe een hart onder de riem. En ik hoop dat ik dit nog heel lang mag en kan blijven doen.

Om dit fantastische tweede jaar af te sluiten, heb ik voor de komende week maar liefst 3 winacties opgezet. Hou de site dus in de gaten en doe gezellig mee!

Voor nu wens ik jullie allemaal alvast een heel fijn weekend!

(Bron header foto taart: Shutterstock)

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Mooi om te lezen hoe jij en Betty's Kitchen zijn gegroeid. Ontzettend verdiend, want het enthousiasme voor je blog, het bloggen en de dingen die dat je oplevert is inspirerend. Gefeliciteerd!

  • Hi lieve Betty,
    Gefeliciteerd!!
    Geweldig om van dichtbij te zien hoe jij bent gegroeid als blogger. En ik heb bewondering voor jouw enthousiasme, liefde voor het eten en hoe jij dit in jouw blogs weet over te brengen.
    Ga nog lekker lang zo door en je weet dat ik altijd wil helpen met proeven, liefde voor eten zit tenslotte in de family!!!

    • Dank je wel lieverd!
      Gelukkig is onze passie voor delen van eten er met de paplepel ingegoten he ;-)
      Groetjes, Betty

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago