Terwijl wij samen aan de thee en bonbons zaten, onstond het idee om mijn eigen Betty’s Kitchen foodblog te beginnen. Ik volgde op dat moment als meerdere food- en beautyblogs, en het leek mij ook wel leuk om zelf te gaan bloggen. En dan zou ik beginnen met de bonbons die wij op dat moment aan het eten waren. Het was immers Valentijnsdag.
Ik vond het ook een goede manier om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn eetavonturen, juist omdat ze altijds zo graag bij mij komen eten. En ideaal om de recepten na een eetfeestje met elkaar te delen, zodat ik deze niet aan iedereen hoefde door te mailen. Kortom, het kriebelde en daar moest ik iets mee doen.
Dylan kroop achter de computer en had binnen een half uur een basic website voor mij gebouwd via wordpress. En diezelfde avond zijn wij nog aan de slag gegaan, met kleuren en lay-out, en natuurlijk dat eerste recept online zetten. Ik weet nog dat ik ging slapen, en gewoon nog helemaal euforisch was over mijn allereerste blogpost. Dat, of het teveel aan chocolade hield mij wakker.
En toen kwam het leuke gedeelte: mijn vrienden en familie vertellen dat ik een blog had. Ze vonden het helemaal bij mij passen. En hoe blij dat ik was dat de eerste 10 mensen mijn site al hadden gevonden (mijn familie leden dus). “Kijk, er zitten mensen op mijn website!” Zei ik opgewonden tegen Dylan. Hij vond het allemaal maar prima, zolang ik er maar plezier aan beleefde. Dus de weken daarna ging ik regelmatig bijhouden wat ik at, en hoe ik het klaarmaakte, en dan werd daar uiteraard over geblogd. En dan zat ik bij familie op de verjaardag, en werd er gevraagd of ik een kopje tomatensoep wilde, “Oh nee, dat heb jij gisteren al op!” Want dat hadden zij diezelfde ochtend nog op mijn blog gelezen. Hoe grappig is dat?!
Die 10 bezoekers, dat werden er uiteindelijk 100 aan het einde van de maand. En toen werden het er 1000. En nu ben ik een jaar verder en tik ik deze maand waarschijnlijk de 20.0000 bezoekers aan. Ik ben compleet overrompeld dat ik mijn blog toch wel een succes mag noemen. En dat zo veel mensen het leuk vinden om de recepten, reviews en verhalen te lezen. Maar nog belangrijker, ik vind het nog steeds zo leuk en spannend als in die eerste week. En ik kan soms nog steeds niet slapen omdat ik compleet euforisch ben na een top blog dag, het bezoeken van een cool event of omdat ik ergens waanzinnig lekker uit eten ben geweest. En dat deel ik dan ook graag met jullie.
Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het volgen van Betty’s Kitchen. Het was een fantastich eerste jaar, en om dit met jullie te vieren hebben we ook 3 winacties opgezet. Twee zijn er reeds afgelopen, maar tot en met zondag maak je nog steeds kans op een pakket met mijn favo’s van Rosti Mepal.
Voor diegenen die vandaag Valentijn vieren: Fijne Valentijns dag
En uiteraard allemaal alvast een heel fijn weekend!
Groetjes, Betty
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
View Comments
Hiep Hiep Hoera!!
*proost* op het komende blogjaar met nog veel meer leuke feestelijke momenten en leuke foodie meetings : )
Liefs, Hazel
Dank je wel Hazel! Laten we gauw weer gaan afspreken voor een nieuwe foodie meeting :-)
Gefeliciteerd met je blogjaardag! Dat er nog vele mogen volgen!! :)
Dank je wel Brenda! Hoe gaat het met jouw Detoxen?
Hey Betina, ik zie nu pas dat je jarig bent vandaag! Maar ik ben nog net op tijd om hiep hiep hoera te zeggen :) Ik vind je blog super!
Dank je wel Francesca, dat vind ik er leuk om te horen :-D
Gefeliciteerd!