Overige

5x Nederlandse Instagram Foodie accounts die je wilt volgen

Volgen jullie mij al op Instagram? Je vind hier namelijk heel veel ‘behind-the-scenes’  foto’s en natuurlijk heel veel lekkers dat ik in mijn mond stop. Maar via dit visuele medium haal ik dikwijls ook inspiratie vandaan. Er is niks lekkerder als scrollen door een smakelijk feed van iemand anders. Dus verzamelde ik ook meteen 5x Nederlandse Instagram Foodie accounts die je wilt volgen!

5x Nederlandse Instagram Foodie accounts die je wilt volgen

1. Fooddeco

Colette Dike is een Amsterdamse dame, die voorheen voor diverse home deco tijdschriften heeft gewerkt. Deze dame heeft een goed gevoel voor styling en heeft maar liefst 1001 manieren gevonden om avocado te fotograferen!  Ik snap wel dat ze zo dol is op dit groene goedje! Maar goed, voor ons dus genoeg inspiratie om van die overrijpe avocado’s af te komen!

 

2. Sugarlips Cakes

Sugarlips Cakes is een Utregse onderneming met een schattige taartenwinkel aan het Jansveld. Eigenaren Tammy & Luc maken niet alleen prachtige taarten, cupcakes, macarons, cakepops en nog meer, maar schieten hier ook de meest prachtige plaatjes van.  Een must-follow als je van zoet houdt!

 

3. Dezmondg

In Rotterdam vind je de Instagram wafelkoning van Nederland. Desmond Gerritse vult zijn tijdlijn met overheerlijke en prachtige wafelcreaties, waardoor je de hele dag trek hebt. Hoe deze man zo slank blijft is mij een raadsel!

 

4. Mrhungry_sam

Deze jonge Haarlemmer schiet niet alleen heerlijke plaatjes, van eigenlijk elk soort eten…,  maar is ook een groot burger liefhebber! Burgers komen dan ook geregeld voorbij op dit account. Torenhoog, dripping & oozing, met vlees, zonder vlees, plakkie kaas, maar lekker is het altijd.  Ik mag die appetite van Sam wel…

 

5. Cravingsinamsterdam

Deze Peruaanse dame is naar Amsterdam verhuisd voor de liefde. Maar daarnaast heeft Paola ook een grote liefde voor lekker eten. Een tijdlijn vol heerlijke comfort food en op prachtige wijze weergegeven. En daarnaast geeft ze op haar blog ook handige (Instagram) food fotografie tips!

 

Tot zo ver 5x Nederlandse Instagram Foodie accounts die je vast en zeker ook wilt gaan volgen. Mochten jullie nog meer toffe Instagram accounts uit Nederland weten, geef het even hieronder door. Dan kan ik ze ook gaan toevoegen en volgen.

 

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago