Kookboeken

Havermoutje – kookboek (Pascalle Bonnier & Mathijs Kok) + WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN Deze maand bestaat Betty’s Kitchen 2 jaar!!  Hiep Hiep Hoera!  Dat moet natuurlijk gevierd worden, dus komen er maar liefst 3 verschillende winacties voorbij. En de komende week kun je onder andere dit overheerlijke en superdikke Havermoutje kookboek winnen!  

Het zal jullie niet compleet ontgaan zijn, maar ik ben ontzettend dol op havermout. En ik weet vele van jullie ook! De afgelopen jaren is havermout zijn stoffige imago kwijtgeraakt en is hipper dan hip! We zitten massaal aan de havermoutpap, havermoutsmoothies en vervangen gewone bloem steeds vaker door havermout meel. En waarom ook niet..  Havermout houd je suikerspiegel in balans, en het is ook nog eens glutenvrij (check je verpakking voor het keurmerk!) en bovenal gewoon lekker!

Speciaal voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van havermout, kun je nu je hart ophalen aan het dubbeldikke Havermoutje kookboek van Pascalle Bonnier & Mathijs Kok. Havermout is hen met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten, en hun liefde voor havermout is vertaald tot dit prachtige boek met maar liefst 70 recepten. Een kookboek met eenvoudige basisrecepten, inspiratie voor het ontbijt, lunch, diner en uiteraard snacks. Een compleet overzicht dus!

Op Instagram zag ik het afgelopen jaar al veel van hun creaties voorbij komen, alles samengevat in mooie, lichte sfeerfoto’s. En met hun boek gaan ze natuurlijk op diezelfde voet verder. Van brood, pizza’s en stroopwafels, maar ook burgers, pasta, soepen en taarten! Hoe dan ook: dit boek is een inspiratiebron voor een echte havermoutliefhebber, en geschikt voor elk moment van de dag.

Verkoopinformatie:

  • Titel: Havermoutje
  • – Auteur: Pascalle Bonnier & Mathijs Kok
  • – Uitgever: Carrera
  • – ISBN: 978 90 488 2584 4
  • – Prijs:  € 19.95
  •    o.a. te koop bij Bol.com

WINACTIE: Hoe maak je kans op dit Havermoutje kookboek?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen!  En graag hoor ik waar jij havermout het allerliefst voor gebruikt?   

Vergeet ook niet om een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Voor een extra winkans:

  • LIKE de Facebook pagina van Betty’s Kitchen en SHARE’  het Facebook bericht over deze winactie met al jouw vrienden! (Ben je reeds een ‘liker’ dan alleen nog het berichtje ‘sharen’)
  • VOLG Betty’s Kitchen op Twitter (@bettyskitchen) en RETWEET het bericht over deze winactie.
  • VOLG de Google + page van Betty’s Kitchen en geef het bericht van deze actie een ‘+1′
  • VOLG Betty’s Kitchen op Instagram (@bettyskitchennl) en REPOST de foto van deze winactie. Vermeld hierbij de #bettyskitchen2jaar

Deze winactie loopt tot en met maandag 2 maart 2015!  De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Groetjes, Betty

******************************

Deze winactie is reeds afgelopen! Het Havermoutje kookboek is gewonnen door Angelique    Aukje Leermakers

(Ja, er heeft een tweede trekking heeft plaatsgevonden ivm geen geldig emailadres?)

*****************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Voor een hardloopwedstrijdje maak ik altijd een (saai) havermoutontbijtje. Ik kan dan ook wel wat ideetjes gebruiken om het wat op te leuken...dus...ik doe mee

  • Havermout als pap en granola dat zijn hier thuis de meest favoriete ook eel pannenkoeken mee gemaakt ook erg lekker.

  • Ik doe héél graag mee! Ik maak nu eigenlijk de standaard dingen met havermout zoals de overnight oats en pannenkoeken. Zou meer met havermout willen experimenteren!

  • Ik ben juist helemaal niet bekend met havermout! Ben er niet mee opgegroeid dus lijkt het me leuk om het uit te proberen met verschillende recepten!

  • Super leuke winactie.Ik ben heel erg benieuwd naar het boek! De traditionele havermoutpap eet ik wekelijks een aantal ochtenden als ontbijt maar ik ben natuurlijk ontzettend nieuwschierig wat ik allemaal nog meer met havermout kan maken!

  • Mijn broertje heeft dit boek echt nodig! Hij maakt elke dag hetzelfde havermoutontbijtje met appel en honing, en doet elke keer weer alsof het een ontzettend culinair hoogstandje is.... De arme jongen, hij heeft hulp nodig! Als ik dit boek win, gaat het zeker naar hem!

  • Ik ben opgegroeid met de heerlijke smaak van havermoutpap, en tegenwoordig is het ook het favoriete ontbijt van mijn kinderen. Het havermoutmeel dat ik gebruik is zelfgemalen. Ik gebruik het als toevoeging in koekjes, cakes en repen. Ik wordt er altijd weer blij van.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago