DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN Deze maand bestaat Betty’s Kitchen 2 jaar!! Hiep Hiep Hoera! Dat moet natuurlijk gevierd worden, dus komen er maar liefst 3 verschillende winacties voorbij. En de komende week kun je onder andere dit overheerlijke en superdikke Havermoutje kookboek winnen!
Het zal jullie niet compleet ontgaan zijn, maar ik ben ontzettend dol op havermout. En ik weet vele van jullie ook! De afgelopen jaren is havermout zijn stoffige imago kwijtgeraakt en is hipper dan hip! We zitten massaal aan de havermoutpap, havermoutsmoothies en vervangen gewone bloem steeds vaker door havermout meel. En waarom ook niet.. Havermout houd je suikerspiegel in balans, en het is ook nog eens glutenvrij (check je verpakking voor het keurmerk!) en bovenal gewoon lekker!
Speciaal voor diegenen die geen genoeg kunnen krijgen van havermout, kun je nu je hart ophalen aan het dubbeldikke Havermoutje kookboek van Pascalle Bonnier & Mathijs Kok. Havermout is hen met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten, en hun liefde voor havermout is vertaald tot dit prachtige boek met maar liefst 70 recepten. Een kookboek met eenvoudige basisrecepten, inspiratie voor het ontbijt, lunch, diner en uiteraard snacks. Een compleet overzicht dus!
Op Instagram zag ik het afgelopen jaar al veel van hun creaties voorbij komen, alles samengevat in mooie, lichte sfeerfoto’s. En met hun boek gaan ze natuurlijk op diezelfde voet verder. Van brood, pizza’s en stroopwafels, maar ook burgers, pasta, soepen en taarten! Hoe dan ook: dit boek is een inspiratiebron voor een echte havermoutliefhebber, en geschikt voor elk moment van de dag.
Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! En graag hoor ik waar jij havermout het allerliefst voor gebruikt?
Vergeet ook niet om een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.
Voor een extra winkans:
Deze winactie loopt tot en met maandag 2 maart 2015! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.
Groetjes, Betty
******************************
Deze winactie is reeds afgelopen! Het Havermoutje kookboek is gewonnen door Angelique Aukje Leermakers
(Ja, er heeft een tweede trekking heeft plaatsgevonden ivm geen geldig emailadres?)
*****************************
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
ik maak graag havermoutpannenkoeken als ontbijt
Ik eet elke morgen havermout voor ontbijt. Nieuwe recepten om te variëren zouden welkom zijn.
Voor een hardloopwedstrijdje maak ik altijd een (saai) havermoutontbijtje. Ik kan dan ook wel wat ideetjes gebruiken om het wat op te leuken...dus...ik doe mee
Havermout als pap en granola dat zijn hier thuis de meest favoriete ook eel pannenkoeken mee gemaakt ook erg lekker.
Koekjes bakken.
Ik doe héél graag mee! Ik maak nu eigenlijk de standaard dingen met havermout zoals de overnight oats en pannenkoeken. Zou meer met havermout willen experimenteren!
Ik ben juist helemaal niet bekend met havermout! Ben er niet mee opgegroeid dus lijkt het me leuk om het uit te proberen met verschillende recepten!
Super leuke winactie.Ik ben heel erg benieuwd naar het boek! De traditionele havermoutpap eet ik wekelijks een aantal ochtenden als ontbijt maar ik ben natuurlijk ontzettend nieuwschierig wat ik allemaal nog meer met havermout kan maken!
Mijn broertje heeft dit boek echt nodig! Hij maakt elke dag hetzelfde havermoutontbijtje met appel en honing, en doet elke keer weer alsof het een ontzettend culinair hoogstandje is.... De arme jongen, hij heeft hulp nodig! Als ik dit boek win, gaat het zeker naar hem!
Ik ben opgegroeid met de heerlijke smaak van havermoutpap, en tegenwoordig is het ook het favoriete ontbijt van mijn kinderen. Het havermoutmeel dat ik gebruik is zelfgemalen. Ik gebruik het als toevoeging in koekjes, cakes en repen. Ik wordt er altijd weer blij van.