Overige

Vers van de Pers #1

Om het nieuwe jaar goed van start te gaan, heb ik weer een aantal leuke en nieuwe producten voor jullie: Zo kunnen jullie weer lekker geinspireerd worden op culinair gebied! Dit zijn nieuwe producten die vers van de pers zijn!

Vakantiebeurs 2015

Het is immers januari en de meeste mensen zijn al bezig met de zomervakantie plannen. Inspiratie voor jouw nieuwe reisbestemming vind je onder andere tijdens  de jaarlijkse Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Zelf ben ik altijd op zoek naar nieuwe culinaire bestemmingen, want naast genieten en onthaasten, staan verschillende ‘culturen proeven’ zeker op mijn to-do lijst. Tijdens de Vakantiebeurs kun je nu een ‘Culinaire Route’ afleggen naar 7 verschillende landen: Curaçao, Spanje, Frankrijk, Zuid-Afrika, Duitsland, Ierland en Amerika. Bij elk land kun je traditionele hapjes en drankjes komen proeven, om alvast helemaal in de vakantiesfeer te komen

De Vakantiebeurs wordt dit jaar gehouden van 14 t/m 18 januari 2015. Kaarten zijn verkrijgbaar in de webshop van de Vakantiebeurs en kosten zijn vanaf € 6,- (volwassenen). Een voucher voor de Culinair Route kost € 7,- extra. Voor meer informatie zie de website van de Vakantiebeurs.


BitesWeLove

Wij zijn altijd op zoek naar gezonde en lekkere tussendoortjes en dat is in het nieuwe jaar niet veranderd. Met Bites We Love haal je nu heerlijke snacks in huis voor tussendoor of onderweg. Je sluit simpelweg een abonnement af waarbij je wekelijks, of tweewekelijks, een pakketje met 4 zakjes BitesWeLove thuisgestuurd krijgt. Elk zakje bevat 40-50 gram aan bites, allen zonder kunstmatige geur-, kleur-, of smaakstoffen!  Er zijn maar liefst 3 soorten profielen:

  • Pure – Dit zijn de meest pure bites met noten, zaden en superfoods. Met af en toe een stukje pure chocolade!
  • Power – Dit is powerfood in zijn natuurlijke vorm! Met een beetje extra zoet of zout voor een instant effect!
  • Pleasure – Al het goede van pure ingredienten EN guilty pleasures.

En met maar liefst 37 unieke samenstellingen in het assortiment, ben je verzekerd van een wisselend aanbod met lekkere producten.

De Bites We Love zijn te bestellen via de website van BitesWeLove. De kosten zijn €4.95 per week/box, inclusief verzending. Je kunt zelf dus nog kiezen om de box wekelijks of om de week geleverd te krijgen.


The Body Book van Cameron Diaz

Wat zijn de geheimen voor een geweldig lijf? Gezond eten, lekker bewegen, maar ook zelfverzekerd en gelukkig zijn. Met Het Body Book van actrice Cameron Diaz kun je zelf werken aan een mooier en stralender ‘IK’. Met handige lessen voor gezonde voeding, waarom bewegen een noodzaak is, en hoe je een innerlijke kracht zult vinden waardoor je mooi en zelfverzekerd voor de dag zult komen. Het is een leuke handleiding voor een beter leven, verweven met het levensverhaal van Cameron Diaz zelf. Met name in dit nieuwe jaar, waar we allemaal weer een goede start proberen te maken, zul je hier veel (nieuwe) levenslessen uit kunnen halen.

The Body Book van Cameron Diaz is onder andere te bestellen bij Bol.com en kost € 24.99 (exclusief verzendkosten)


Foodbox van Marley Spoon

Marley Spoon is een nieuwe foodbox concept, samengesteld door diverse chef-koks. Elke week bedenken zij 7 verschillende recepten, zodat jij een heerlijk en bijzonder gerecht voor thuis kunt maken. De ingrediënten worden aan huis geleverd en bestaan vaak uit niet alledaagse ingrediënten. Je zult ze niet zomaar in de supermarkt tegenkomen. Zo is bijvoorbeeld de groente afkomstig van boerderij Lindenhoff en wordt er gebruik gemaakt van duurzame vis naar Jan van As. Bij Marley Spoon hoef je geen abonnement af te sluiten. Je kiest zelf wanneer je zin hebt om een avond met de chef-koks mee te koken.

De Marley Spoon gerechten zijn te bestellen vanaf minimaal 4 porties (bijvoorbeeld 2x recepten voor 2 personen), en worden compleet met ingredienten en receptenkaart thuis afgeleverd. Kosten zijn €12.- per persoon/portie a la carte, abonees betalen slechts € 9.50 per persoon/portie. Ga voor meer informatie naar de website van Marley Spoon.

Zo, dit was weer een portie culinaire inspiratie. Mocht je een van de producten (inmiddels) zelf aangeschaft of uitgeprobeerd hebben, dan hoor ik graag wat je er van vind!

Dit artikel bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago