Jullie weten dat ik verzot ben op pizza’s. Dus een uitnodiging voor een Pizza Party bij SUGO in Rotterdam, sla ik dan ook niet af. Een aantal Rotterdammers hadden me al gewaarschuwd: SUGO pizza’s zijn verdraaid goede pizza’s!

De unieke vorm en uiteenlopende smaakcombinaties, maakt dat de SUGO pizza’s zo’n enorme favoriet zijn. En dan heb ik het nog niet eens over het bijzondere SUGO deeg dat hier gebruikt wordt. Hoog tijd om eens zelf polshoogte te gaan nemen dus!

Pizza al Taglio bij SUGO

De heren achter SUGO zijn dol op pizza. Pizza al Taglio (per slice) te verstaan. De grote trays met rechthoekige pizza’s hebben in zeer korte tijd veel naam en faam behaald in het gezellige Rotterdam, dat nu uitgebreid wordt. SUGO Pizza is begonnen op een kleine, pittoreske locatie aan de Rotterdamse Aerts van Nesstraat, maar nu dus ook te vinden in een schitterend groot nieuw pand aan de Westblaak. Een mooie plek om even af te spreken voor wat ‘slices’ pizza, salade of koffie met zoete pizza’s. Of neem die SUGO Pizza’s to go, zoals velen doen. Je rekent immers per slice/gewicht af, dus varieer er lekker op los!

De pizza’s worden dagvers belegd en zijn voorzien van heerlijke smaakcombinaties. Vega, zelfs Vegan, vis, vlees of zoetwaren: alles is mogelijk op de pizza’s van SUGO. Maar wat deze pizza’s toch zo bijzonder maakt is die verrukkelijke dikke, maar luchtige bodem. Gemaakt met o.a spelt-, tarwe- en sojabloem, valt het je meteen op dat je niet meteen barstensvol zit na het eten ervan. Geen last van een ‘broodbuik’maar gewoonweg een heerlijke pizza. Slice nummer 2 gaat er dan ook zo achteraan.


Dit eet je bij SUGO pizza:

Naast de ruime keuze in Pizza al Taglio, vind je bij SUGO ook meerdere kleine salades op het menu. Een heerlijke extra portie groenten voor bij je pizza en bovendien erg smakelijk! Ga bijvoorbeeld voor een rucola-tonijn-olijven salade of een salade caprese.

De vegetariers kunnen hier hun hart ophalen aan heerlijke combinaties. Deze SUGO pizza met rode ui, olijven en walnoten was dan ook een grote favoriet. En die met aardappel en truffel. Let wel, voor de vegans zijn er zelfs zeer smakelijke pizza’s zonder mozzarella verkrijgbaar. Ik heb er ook stukjes van geproefd en moet eerlijk zeggen dat ik de kaas niet eens miste, zo lekker!

Het deeg is dan ook echt uniek: best wel ‘hoog’ gerezen, maar lekker licht op de maag. Deze pizza’s ga je niet zo snel meer vergeten! Sterker nog:  ik kan echt niet wachten tot Sugo aankomende zomer naar Utrecht komt!

Voor de visliefhebber is er ook volop keuze: bijvoorbeeld SUGO pizza met zalm of  tonijn.

En mijn Dylan kon niet genoegen krijgen van de BBQ-chicken variant en de Pizza Ragu: met gehakt!

Om het geheel af te sluiten namen wij een kop koffie, thee en dunne zoete pizza’s met Nutella en poedersuiker toe. Een soort tosti-pizza waar van blijft snoepen!


  • Verrukkelijke pizza’s per slice, en met een unieke deegbodem.
  • Je kunt hier ook terecht voor gewoon een kop koffie met een zoete pizza.
  • Ruime keuze.
  • Centraal gelegen in een shoppinggebied. Ideaal als afsluiter voor een dagje uit in Rotterdam.
  • Vriendelijk personeel.
  • Ook pizza’s to go!
  • Momenteel alleen in Rotterdam, maar ze komen deze zomer ook naar Utrecht en wie weet nog meer!


Review:    Prijs: €      Eten: 8.0    Service: 7.0   Decor: 7.0    Totaal:  7.3

 

SUGO Pizza
Westblaak 87
3012 KG Rotterdam
T: 010 – 307 3974
www.SugoPizza.nl
Voor deze review was ik uitgenodigd door SUGO, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op onze disclaimer pagina.
Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

5x Koreaanse Bijgerechten (Banchan)

De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…

2 dagen ago

Zelf falafel balletjes maken

Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…

3 dagen ago

Vegetarische Bami Goreng

In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…

6 dagen ago

Sinterklaas Mug Cake met kruidnoten

Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…

1 week ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

1 week ago

Baked Feta met Gnocchi en tomaten

'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…

1 week ago