Utrecht is weer een hotspot rijker! Voorheen kon je op de Ganzenmarkt terug naar Koloniale tijden (red. De Colonie restaurant), maar tegenwoordig vind je er hedendaags eten, borrelen en uitgaan. Stan Co is een trendy en relaxte plek in hartje stad.

Het interieur is geïnspireerd op de New Yorkse wijk ‘The Meatpacking District‘ en heeft dus een hele industriële look. Met een grote krijtwand aan de ene kant, en oude houten stoelen en banken aan de andere kant. Ondanks de industriële look voelt alles toch warm aan, en voel je je meteen op je gemak

He’s my favorite DJ!

Bij binnenkomst valt je oog direct op de vierkante bar in het midden van de zaak. Achter de bar staat een heuse DJ booth en met een kleine dansvloer kun je hier lekker en ontspannen aan je weekend beginnen. Je kunt je voorstellen dat Stan Co op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond goed vol staat.

De Keukentafel van Stan Co

Daarnaast  is Stan Co ook gewoonweg een heerlijk restaurant waar je kunt neerploffen voor ontbijt, lunch en diner. Wat dacht je van broodjes, koffie/thee/taart, salades, pasta en heerlijke gerechten van de Josper Grill.

Tip! reserveer ‘de Keukentafel‘: dat is de hoge bartafel die pal voor de keuken staat. De kok stelt een 5- of 7-gangen menu samen van de grill, en ondertussen kijk je gezellig mee in de keuken, maak je een praatje met de koks etc.

Wat hebben wij gegeten?


  De Urban look en industrieel interieur is erg mooi. Personeel is heel vriendelijk, gastvrij en voor de fun-factor: Ze dragen hier allemaal bretels..  De Josper grill is een topper: heerlijke gegrild vlees met een geweldige rooksmaak.  Speciaal voor de vrij-mi-bo: een DJ en een dansvloer.

 

 

  De gerechtjes waren wat aan de kleine kant. De volgende keer gaan wij voor een 7-gangen menu. En een tip voor vrijdagavond: kom vroeg of zorg dat je gereserveerd hebt.

 

 

Cijfer:  

Stan Co
Ganzenmarkt 16A
Utrecht
T: 030-233 4535
website
Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 dag ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

3 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

4 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

5 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago