Kookboeken

Skinny Soep – Kookboek (Kathryn Bruton)

Een soep doet het altijd goed. Mits je deze boordevol goede vitamientjes en verse groente stopt. Kathryn Bruton heeft dan ook het Skinny Soep kookboek uitgebracht, met maar liefst 80 heerlijke soep recepten.

Skinny Soep liefhebber

Dit betreft soepen met weinig calorieën: (lekker skinny dus), maar door de grote variatie is er voor iedereen wel een favoriete soep samen te stellen. Check hier de review.

Ben jij een grote soep liefhebber, of simpelweg dol op groente? Laat je dan lekker inspireren door het kookboek Skinny Soep . Soep is namelijk niet alleen voor de koudere dagen, om je lichaam op te warmen. Maar soep is ook ideaal voor de zomerse dagen, of zoals nu: tijdens een hittegolf. Een portie gezonde soep volstaat namelijk voor een complete maaltijd, op dagen dat je toch niet zoveel kunt eten. En geeft toe, dat is met dit warme weer ook wel vaak het geval. De 80 recepten uit Skinny Soep zijn ook nog eens maximaal 300 calorieën per portie, dus lekker skinny voor jouw bikinibody.

Wie is Kathryn Bruton

Kathryn Bruton is schrijfster en foodstyliste in Engeland. Deze dame heeft achter de schermen gewerkt bij o.a. Masterchef, The Great Brittish BakeOff en foodmagazines Delicious , Jamie Magazine en BBC Good Food. Zij bracht het boek Skinny Soep eerst uit in Engeland en na het grote succes is het kookboek nu ook vertaald naar het Nederlands.

Met Skinny Soep is zij er in geslaagd om de toch vaak wat saaie soepen een frisse, hedendaagse draai te geven. En ze net een tikkeltje spannender te maken. En of je nu bouillonblokjes of de zelfgemaakte bouillon gebruikt, de groenten staan in bijna elke gerecht centraal, en worden prachtig weergegeven in mooie foodfotografie.

Het mooie aan dit boek is dat je verrukkelijke recepten tegenkomt van gladde (gepureerde) soepen, bouillons en consommés, maar ook soepen met granen en superfoods. Voor lunch, diner, maar ook (koude) soepen voor het ontbijt. Daarnaast geeft Kathryn je ook enkele voor bijgerechten die je met soepen kunt mee serveren. Laat die soepstengels maar achterwege, want dit is veel lekkerder!

Verkoopinformatie:

  • Titel: Skinny Soep
  • Autheur: Kathryn Bruton
  • Uitgever: Unieboek Spectrum
  • ISBN: 978 90 003 5021 6
  • Prijs:  € 15.-
  • o.a. te koop bij Bol.com.

PS. Mocht je dit boek willen bestellen bij Bol.com en je maakt gebruik van de affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen ook een beetje. Hartelijk dank hiervoor.

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Ga voor meer informatie naar de disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago