Op zoek naar een stukje paradijs in Utrecht ? Aan de Oudegracht vindt je nu Rum Club een bar & restaurant met waar Havana en Jamaica in een samen komen. En dit is waarom je er naartoe moet!

Caribbean Paradise aan de Oude Gracht

Ruim een jaar geleden ontstond in Utrecht het tropische paradijs The Streetfood Club aan het Janskerkhof, met flamingo roze eetzaal, tropische planten en Aziatische streetfood, tot en met Tex Mex taco’s en meer. Diezelfde heren hebben nu een tweede restaurant geopend, namelijk een Caribbean Paradise aan de Oude Gracht in Utrecht genaamd: Rum Club, en hier wil jij ook heen!

In deze werfkelders van de Rum Club dineer je romantisch met je lover onder een pergola met tropische blomen, dineer je intiem in een secret garden in Little Havana, of zit je op een zomerse avond zelfs op het terras aan de gracht met een briesje door de haren. Hier worden Caribische gerechten en cocktails met een glimlach aan tafel bezorgd en waan je je voor heel even niet meer in Nederland.

200 soorten rum bij Rum Club Utrecht

Hou je van cocktails en rum? Dan ben je bij de Rum Club aan het juiste adres! Met maar liefst ruim 200 verschillende soorten rum op de kaart is dit je toegangspoort tot een mini vakantie op Cuba of Jamaica.

Proost op het weekend aan de grote slinger bar of neem je vrienden mee naar de Tikki Bar in de naastgelegen werfkelder. Bij de Rum Club raak je niet uitgekeken, want alleen het interieur en oog voor detail is al weer een absolute 10 waard! Maar de Caribische gerechten sluiten ook perfect aan als ware comfortfood bij je cocktail of Rum night. En de prijs\kwaliteit\hoeveelheid verhouding is zeer gunstig! Je kunt hier echt wel een hele avond genieten en bijkletsen.


Dit eet & drink je bij Rum Club

De gerechten bij Rum Club hebben alleen een formaatje voorgerecht. Hierdoor kun je meerdere gerechten uit proberen en waan je je voor heel even op vakantie in de Caribbean.

Van Jerk Chicken tot Caribbean Fried Chicken (C.F.C oeh la la!!) maar ook overheerlijke vegetarische gerechten met zoete aardappel of pompoen.

Of maak de keuze uit diverse food bowls bijvoorbeeld een Roti bowl met kip, ei en kousenband of een heerlijke Thaise curry met pompoen.. Verorber daar een arepa al pastor bij of Barbados Baby back ribs. De keuze is aan jou!


Desserts

Ze hebben bij de Rum Club een heerlijk lijstje nagerechten met een Tropical touch! Niet te zoet maar wel heel lekker om even mee af te sluiten. V.l.n.r. ‘Bounty‘ (gefrituurd bananenbrood met kokos), Tropical Sorbet en een stukje ‘Put the lime in the coconut‘ Cheesecake.

Cocktails & Rum

Terwijl de mannen binnenkort speciaal naar de Rum Club gaan om de verschillende rum soorten uit te proberen, genoten de dames vanavond van verkoelende cocktails. Geniet van The Walking Dead season 29 met 3 soorten rum, hibiscus en kaneel. Of dompel je onder met een Frozen ChaChaCha met Cachaça, kokosmelk en passievrucht. Of teug een Pink Flamingo met mango, citroen & grapefruit, terwijl je op 1 been probeert te blijven staan. Daarnaast zijn er ook speciale cocktails die je kunt sharen met 2 – 6 personen. Oh wat een vakantieherinneringen komen er nu terug….


Cijfers:   Prijs: €    Eten: 7.5      Service: 7.0      Decor: 10.0   Totaal:  8.2


Rum Club
Oude gracht a\d Werf 111
3511 AG Utrecht
T: 06-8640 0621
https://rum-club.nl
One happy Betty

Voor deze review waren wij uitgenodigd door Rum Club, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op onze disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

 • Beste lezer,

  Graag wil ik informeren of het mogelijk is om op zaterdag 25 januari een verjaardagsborrel te hosten in jullie café voor rond de 40-50 man en hoeveel dit zou kosten.

  Met vriendelijke groet,

  Antoinet van Berkel

  • Hi Antoinet, in dat geval kun je het beste even contact opnemen met Rum Club zelf. Ik heb namelijk niets te maken met hun reserveringen of prijzen.
   Groetjes, Betty

Recent Posts

Salted Caramel Havermoutpap

Havermout is een altijd een goed ontbijt! Deze salted caramel havermoutpap zoet je met dadels…

21 uur ago

Pumpkin Spice Balls met Speculoos

Pompoenen zijn natuurlijk onlosmakend met de herfst en najaar verbonden, en deze zoete versnapering is…

2 dagen ago

Groene Monster Pasta (Halloween)

Op zoek naar een lekker hartig hapje of zelfs een vullende avond maaltijd voor Halloween…

3 dagen ago

31x Film tips voor Halloween

Vandaag begint Oktober, DE maand die bekend staat om de feestdag Halloween! Om een beetje…

4 dagen ago

10x Halloween Koekjes maken

In september beginnen wij al met het versieren van het huis voor Halloween! Dit is…

6 dagen ago

Kip met Parmezaanse kaas korst (video)

Deze krokante kip met Parmezaanse kaas korst bereid je eenvoudig in de oven. Serveer de…

7 dagen ago