Filmpje: Philips Airfryer XL review

Het zal jullie niet ontgaan zijn, maar anno 2015 is ook ons snackcultuur veranderd! Het liefst frituren we zo min mogelijk in olie, en gaan we liever voor een snacks uit de oven. Daarom teste wij de ‘ gebakken lucht’  principe van de Philips AirFryer XL.

In dit filmpje neem ik jullie mee de keuken in en laat zien hoe gemakkelijk de AirFryer werkt. Dit apparaat is namelijk niet alleen geschikt voor het ‘frituren’ van snacks, maar het is een ware hete lucht oven.

Mocht je in jouw keuken, of misschien zelfs op een studentenkamer,  geen ruimte hebben voor een oven, dan is dit apparaat echt een uitkomst!

Wij testte de Phillips Airfryer op het bakresultaat van Curly Fries, kroketten en gevulde champignons. Want je kunt er immers ook gewoon groente, een stuk vlees of zelfs taarten in bereiden!

Excuses voor het soms wat donkere filmpje!

Kijk mee naar mijn video review van de Airfryer op mijn YouTube kanaal, en abonneer je als je altijd op de hoogte wil blijven van mijn nieuwe filmpjes.

(klik hier mocht je het filmpje niet kunnen bekijken)

Verkoopinformatie Philips AirFryer XL:

(Bron Header foto: Philips)

(Bron foto: curly fries)

Dit artikel bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Ik ben ook echt fan van de airfryer! Kroketten smaken echt naar kroket en niet naar aanhangend vet. Enige waar we iets minder enthousiast over waren zijn de loempia's. Die smeer ik de volgende keer toch in met een drupje olie

  • Grappig, wij testen afgelopen weekend een soortgelijk apparaat. Geweldig echt. We hebben iig het idee dat we niet heel ongezond bezig zijn wanneer we nu snacken. ;)

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago