Over Betty

Hi! Ik ben Betina Drost-Oostveen, maar iedereen noemt mij eigenlijk gewoon:  Betty! Ik woon in het pittoreske Utrecht, samen met mijn man Dylan en onze twee kinderen. Mijn grootste hobby’s zijn eten en koken (ook in die volgorde) en dat is er door di Mamma met de paplepel ingegoten. Koken doe ik al vanaf mijn 5e levensjaar: mijn moeder zette mij en mijn zusje op een stoel tegen het aanrecht en daar mochten wij onze fantasie op het eten loslaten. Met als gevolg dat ik voor mijn eerste bijbaan naast school bij LaPlace binnenstapte, jaren later een eigen cateringbedrijf had, als foodblogger bekend werd en er inmiddels #foodie op mijn pols getatoeëerd staat.

Naast deze website voorzien met overheerlijke content, ben ik in te huren voor recept ontwikkeling, food fotografie, social media activatie en content schrijver voor food gerelateerde websites.


Wat kun je op Bettyskitchen.nl verwachten?


Team Betty’s Kitchen

Inmiddels is Team Betty’s Kitchen uitgebreid met drie extra bloggers. Nanda Appelman staat in de testkeuken om heerlijke recepten voor ons uit te proberen. Veelal voor de Meatless Mondays, maar natuurlijk ook voor andere lekkere gelegenheden. Dan hebben we voedingsdeskundige en online diëtist Jonathan Klaassen die regelmatig een artikel schrijft om ieders gezondheid te ondersteunen. En daarnaast hebben we ook Vincent Nijhof die Nederland afstruint op zoek naar coole hotspots en fijne restaurants en geregeld een restaurant review plaatst. Maar laten we mijn echtgenoot Dylan Drost niet vergeten, die de technische kant van deze site onderhoud en is hij natuurlijk diegene op wie ik al mijn recepten uittest.

Ik wil je van harte welkom heten aan onze denkbeeldige keukentafel, waar wij het vooral lekker en gezellig zullen maken! Heb je vragen, opmerkingen of verzoeknummers, laat dan even een reactie achter op de betreffende pagina of ga naar de contact pagina.

Groetjes, Betty!


ps. Wist je dat ik ook een enorme LEGO liefhebber ben en regelmatig (nieuwe) sets review. Neem hiervoor een kijkje op mijn andere website: www.bettylovesbricks.com

Share

View Comments

  • He Bertina,
    ontzettend leuke blog. Super! Ik wens je heel veel succes ermee en veel plezier in het klaar maken van de gerechten.
    Grtz, Daniëla

    • Hi Daniëla,

      heel erg bedankt! Ik doe het graag en met alle liefde!
      Groeten,
      Betty

  • Hoi bet,
    Als nichtje ben ik bekend met je liefde voor koken. Elke keer als we bij je thuis komen staat er wel wat verrassends op tafel.
    Met je bosnisch achtergrond heb je t koken in je aderen stromen.
    Ik geniet van je blogs en zal je zeker volgen.
    Prijatno!
    X

  • Hoi Betty,
    Heb je site gevonden via je vader( die zie ik op het werk ) vind de site van je het erg leuk en ziet er professioneel uit. Ben erdoor geprikkeld en wil nu ook zelf een site maken. Ik hou erg van bakken en ben al jaren zelf brood aan het bakken.Nu had ik wel een paar vragen zou ik je via de mail wat advies of vragen mogen stellen?
    Met vriendelijke groeten
    Annemarie Verweij

    • Hi Annemarie,
      Leuk om te horen!
      Je kunt mij het beste bereiken op info{at}bettyskitchen.nl, en dan zal ik daar privé op kunnen reageren.
      groetjes,
      Betty

  • Ciao Betty,
    Ik ben via Simone (Junglefrog-cooking & Simoneskitchen) op jouw blog terecht gekomen. Erg leuk!! Ik zag ook dat je dol bent op Italië dus dat hebben we in ieder geval gemeen ;)
    Ik ga je recepten zeker volgen... Ciao, letizia

    • Hi Letizia,
      altijd leuk om te horen hoe mensen op mijn site terecht komen. En ps, ik ben vaste lezer van De smaak van Italie! :-) Groetjes, Betty

      • Wat leuk, ik schrijf maandelijks een column voor de website van De Smaak van Italie :) Al moet ik heel eerlijk bekennen dat het deze maand voor het eerst erbij ingeschoten is... :(...vreselijk druk geweest. Snel maar weer een stukje schrijven ;) Ciao!

  • Hoi Betty,
    Ik sta iedere keer versteld van je website, hoe goed je het bijhoudt en hoe mooi het er uit ziet en wat voor leuke en lekkere dingen er op staan. Super!

    Groeten Annemarie

    • Hi Annemarie,
      vind ik leuk om te horen, want ik stop natuurlijk ook erg veel tijd en energie in deze website.
      Hoe staat het inmiddels met jouw eigen site?

      Groetjes,
      Betty