Events

Online Masterclass voor Thuisbakkers

Als je Heel Holland Bakt hebt gevolg dan weet je wie Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is! De goedlachse Brabander weet als geen ander alles te vertellen over brood, gebak, chocolade en meer. Dus wie beter dan Robèrt kan ons alle fijne kneepjes van het vak leren. Meld je dan ook meteen aan voor zijn Online Masterclass voor thuisbakkers die volgende week van start gaat!

Online platform MeesterlijkvanRobert.nl

Als je in Nederland ALLES wil leren over wereld van patisserie en brood bakken, dan moet je echt bij Robèrt van Beckhoven zijn. Naast presentator bij Heel Holland bakt heeft hij namelijk een succesvolle bakkerij en winkel in Oisterwijk. Hij geeft tevens diverse (meerdaagse) brood bak cursussen in zijn B’academie. Daarnaast kun je ook nog terecht op zijn online platform MeesterlijkvanRobert.nl waar inmiddels al heel wat inspiratie en recepten op staan. Ik was gisteren te gast in de bakschool en kon er terecht met al mijn bakvragen, maar was ook meteen als eerste op de hoogte van super tof nieuws dat ik natuurlijk met jullie moest delen!

Deeg uitrollen met Jadis van The Lemon Kitchen
Susan Aretz, Rutger van den Broek en Robèrt van Beckhoven

NIEUW: Online masterclass van Robèrt van Beckhoven

Vanaf volgende week kan thuisbakkend Nederland een online Membership (abonnement) afsluiten voor de Meesterlijk van Robèrt website. Momenteel kun je je vast inschrijven zodat je straks als een van de eersten een membership kunt afnemen. Je ontvangt namelijk wekelijks nieuwe bakinspiratie in de vorm van Masterclasses, recepten en baktips. Ook is er een uitgebreide bibliotheek voor bakvragen en kun je vragen stellen aan Robèrt en zijn team.

Wekelijkse masterclass voor patisserie, brood, chocolade en meer

In het begin deelt Robèrt vooral de basistechnieken zodat je die al eerste onder de knie krijgt. Maar voor de rest is het aanbod van de Masterclass videos geschikt voor alle niveaus. Denk aan een basisvideo over bijvoorbeeld het tempereren van chocola – ideaal voor beginners – maar ook een video chocoladestrik voor een taart maken – voor de meer gevorderde thuisbakkers. Het uitgangspunt is voor dit platform wel altijd de thuisbakker want dat is de groep die Robèrt wil inspireren om (nog) beter te leren bakken.

Van brood tot chocolade, van decoreren tot toeren: de online masterclasses van Robèrt van Beckhoven zijn ook iedere maand een ander thema. Zo staat de maand december begint heel toepasselijk met het thema ‘feest’.

Kosten online Masterclass van Robèrt van Beckhoven

Als member van het Meesterlijk van Robèrt platform krijg je onbeperkt en advertentievrij toegang tot alle content op de site. Elke week ontvang je automatisch bericht met één nieuwe masterclass en minimaal twee nieuwe recepten. De kosten zijn slechts €5 per maand en met een jaarabonnement krijg je de eerste twee maanden gratis. Dat is dus slechts €50,- voor een jaar lang online masterclass voor thuisbakkers!

Meesterlijk van Robèrt magazine

Heb jij het Meesterlijk van Robèrt magazine al in de schappen gespot? Dit magazine komt 6 keer per jaar uit en kost € 9.95. Je kunt je ook abonneren op het tijdschrift via de website en dan krijg je deze automatisch thuisgestuurd. Ook dit thuisbakblad staat boordevol recepten, tips en interviews en is een aanrader voor bakliefhebbers! Elke editie heeft een ander thema en er komt straks een combinatie membership voor zowel de online masterclasses als het magazine.


Ik denk dat ik de thuisbakkers onder jullie niet nog meer hoef uit te leggen waarom het online membership voor ‘Meesterlijk van Robèrt’ een geweldig cadeau is – voor jezelf of voor een ander – tijdens de feestdagen. Doe er je voordeel mee en schrijf je dus in. Je kunt namelijk volgende week kans maken op 5x een jaar lang gratis membership bij inschrijving. Maar hou de komende dagen ook mijn instagram in de gaten en doe mee met mijn winactie.

Groetjes, Betty

Ook leuk om te lezen: volg hier een masterclass tot een echte Italiaanse ijs meester!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

5x Koreaanse Bijgerechten (Banchan)

De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…

2 dagen ago

Zelf falafel balletjes maken

Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…

3 dagen ago

Vegetarische Bami Goreng

In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…

6 dagen ago

Sinterklaas Mug Cake met kruidnoten

Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…

1 week ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

1 week ago

Baked Feta met Gnocchi en tomaten

'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…

1 week ago