Categories: Overige

Raad de Smaak! van Lays

(Advertorial) – Chips-liefhebbers, opgelet! Lays is weer een hele gave campagne gestart:  Raad de Smaak ! Deze campagne is anders als de vorige keer, waarbij de lekkerbekken van Nederland gevraagd werden zelf een nieuwe smaak voor chips te bedenken. Deze keer zijn de rollen echter anders, en worden je smaakpapillen aardig op de proef gesteld!

Er zijn drie mysterieuze zakken ‘ Raad de Smaak’  chips uitgebracht:  Een groene, een gele en een roze variant. Aan ons de taak om te proeven welke mystery-smaak zich in deze zakken bevind! En raad je het goede antwoord dan win je maar liefst € 10.000,- per smaak!

Maar de beproeving is geheimzinnig.. heel geheimzinnig..  Zelfs op de achterkant van de zakken wordt er niets prijsgegeven bij de ingrediënten. Je zult dus echt je best moeten doen!

Om je een duwtje in de goede richting te geven heeft Lays ook diverse ingrediënten op de zakken afgedrukt, maar met een kleine noot: Laat je hier niet teveel door leiden! Tijdens deze campagne, zal Lays ook diverse tips bekend maken, dus houdt de wedstrijdpagina goed in de gaten!

Uiteraard heb ik de ‘ Raad de Smaak  chips ook geproefd, en dit zijn mijn bevindingen:

De groene zak bevat een ‘ hartige’  smaak. Ik heb ook het idee dat ik vlees en tomaten proef. En hoewel het me heel bekend voor komt, kan ik het niet exact benoemen. Weet jij wat het is?

 

Bij de eerste hap uit de gele zak proef ik direct kaas. En deze variant is ook lekker pittig, dus ik wordt een beetje onzeker van mijn smaak want ik kan het niet helemaal plaatsen. Maar ik vindt dit stiekem wel de lekkerste variant om ook vaker te eten.

 

En bij de roze zak wordt je helemaal op het verkeerde been gezet: Deze is namelijk zoet!  Maar ik proef meerdere smaken door elkaar: koekjes, chocolade, maar ook een vleugje karamel meen ik. Aaarrghhh ik kan mijn vinger er niet op leggen.

Misschien hebben jullie meer geluk? Haal vandaag nog die drie mysterieuze zakken ‘ Raad de Smaak‘  chips in huis en raad mee! Laat jouw antwoord achter op de website van Lays en ding mee naar die fantastiche geldprijs. Meedoen kan t/m 31 oktober 2014.

Heel veel succes! Groetjes, Betty

Lays Chips ‘ Raad de Smaak’  is te koop bij diverse tankstations, maar ook supermarkten zoals Jumbo, AH, en C1000. Er zijn drie varianten: Groen, Geel en Roze en een zak van 100 gram kost circa  € 0.85

Dit is een gesponsord artikel. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago