Kookboeken

JAMIE Magazine viert feest + WINACTIES

DEZE WINACTIE IS REEDS VERLOPEN – Tromgeroffel! Deze week brengt Jamie Magazine namelijk het 25ste nummer uit! Deze editie is één groot zomers feestnummer dat vol staat met de heerlijkste taartjes, zomerse cocktails en nog meer inspiratie voor ‘buiten eten’. Daarnaast ga je mee naar de leukste adresjes op Mallorca en wordt je geïnspireerd door recepten voor op de camping! Een dik, vet en zomers nummer, met een feestelijk tintje. En om dit heugdelijke feit te vieren worden er nog hele leuke prijzen weggegeven.

Wat is jouw favoriete Jamie Oliver Recept?

Dat Jamie Oliver een van mijn helden is, is allom bekend. Het tijdschrift Jamie Magazine, zijn kookboeken en recepten zijn al vaker voorbij gekomen op deze site. En over mijn favoriete Jamie recept hoef ik ook niet zo lang na te denken, want zijn Britse eenpans ontbijt komt hier bij ons thuis vaak genoeg voorbij. Veelal in het weekend, als wij de avond ervoor iets te zwaar hebben doorgefeest…  (klik op de foto om naar het recept te gaan)Het is het perfecte anti-kater food, en het is ook nog eens op en top Brits, net zoals Jamie zelf! Dit recept komt overigens uit zijn ‘Te gast bij Jamie’ Kookboek.  Maar wij zijn juist heel benieuwd naar jouw favoriete Jamie recept! Deel het met ons, en dan maak je kans op hele leuke prijzen! Want bij een feestje horen nou eenmaal cadeautjes!

Wat valt er te winnen tijdens dit Jamie Magazine Feestje?

  • Wat dacht je van 3 x een jaarabonnement op Jamie Magazine!
  • 1 gelukkige maakt zelfs kans op alle 25 uitgaves van Jamie Magazine!
  • 1 x een compleet gevulde Jamie Foodie Bag met ontzettend veel lekkers.
  • en maar liefst 5 x de DVD ‘ Jamie in 30 minuten’  worden weggegeven, want wie wil er nou niet de hele dag tegen dat koppie van hem aan kijken?!

Hoe kun jij kans maken op een portie Jamie?

Heel simpel: Deel jouw favoriete Jamie Oliver recept met ons! Plaats een reactie onderaan deze pagina, met jouw favo Jamie recept en vertel waarom jij dit recept geweldig vindt! 

Voor een extra winkans:  Maak een leuke foto/selfie van het recept (eindresultaat), en upload deze dan via Twitter, Instagram of Facebook. Vermeld daarbij de hashtags:  #bettyskitchen  en   #jamiemagazinenl  en laat een berichtje achter in de comments. Want wij willen die foto uiteraard bekijken, en weten dan waar deze staat!

Uit alle onderstaande reacties zullen maar liefst  10 winnaars worden gekozen. Deze winactie loopt tot en met donderdag 7 augustus 2014!  En alle winnaars krijgen hierna persoonlijk bericht!

******************************

Deze winactie is reeds afgelopen. De winnaars zijn: Sheelagh, Anna, Sanne, Patricia, Cecile, Eline, Sanne, Lucie, Rosali en Anita. Jullie hebben reeds allen een persoonlijk bericht ontvangen.

*******************************

Groetjes, Betty

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Jamie Magazine. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Als vegetariër en dol op Italiaans eten zijnde ga ik voor de Italiaanse courgette-brood-soep, als hoofdgerecht de Italiaanse pasta met tomaten (lekker en makkelijk!) en als na, voor het vriendje, chocolade puddinkjes! Zelf eet ik geen nagerechten, maar Bart écht wel :-)

  • De Aziatische vis met noedels is echt heerlijk!
    Dit recept heb ik uit mijn kookboek: jamie in 15 minuten (ik kan het niet in 15 minuten ;-) ) maar is ook een keer in de Allerhande verschenen. Zie hier het recept: aziatische-vis-met-noedels-en-groenten

  • Oe zoveel lekker som uit te kiezen!!

    Uit jamies amerika de Jambalaya! of de San fran Quinoa salade uit Jamies 15 min!
    Altijd genieten!

  • Wat een super toffe actie. I love Jamie! Super recepten en aangepast telkens aan wat de lezer of kijker wil. 15 min recept, een 3 gangen menu noem maar op! Ik heb veel favorieten zoals de franse uiensoep van hem maar het lekkerste tot nu als italie fan is Spinach & ricotta cannelloni! een heerlijke ovenschaal met heerlijke italiaanse smaken! Yummie! Hopelijk mag ik de prijs winnen zodat ik nog vaker recepten van Jamie kan maken! duimen maar

  • Mijn favo is kabeljauw met pronkbonen, pancetta en pijnboompitten uit de oven. En hele stukken citroen, en dan in de oven. Al gebruik ik vaak sperciebonen omdat die makkelijke te krijgen zijn. Dit recept is al 5 jaar één van mijn favorieten!

  • Oh, waarom dit mijn favoriet is: de smaken zijn echt geweldig, vooral het zoute van het spek gecombineerd met de citroen die verrassend genoeg zoetig wordt. En het is makkelijk! In de oven en klaar. Oh, en het ziet er ook nog eens geweldig uit (zie Instagram). Om er een complete maaltijd van te maken doe ik er stiekem soms ook wat aardappeltjes tussen.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

4 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

5 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

6 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

7 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago