Persoonlijk

Fotodagboek Februari 2016

Drie keer knipperen en er is weer een nieuwe maand voorbij! Nu was het ook wel een korte maand, ondanks de bonus dag vandaag. Maar goed, de maand februari is er niet minder spannend of lekker om geweest. Lezen jullie weer mee?

Lekker Burgerlijk

Met nog ruim een maand te gaan, moesten Dylan en ik nog even wat spulletjes aanschaffen voor ons huwelijk. Dus trokken we er samen op uit voor een dagje in Amerfoort. Ik vind dit zo’n leuke stad om rond te slenteren en te shoppen. En we zijn al met al goed geslaagd hoor. Nog een paar laatste items en we zijn dan ook echt klaar voor de wedding!

Tussen het shoppen door hebben we ook heerlijk hamburgers gegeten bij Lekker Burgerlijk aan het hof in het stadscentrum. Goede burgers, goede service en uitzicht op het hof plein. Wat wil je nog meer. En ik vond die naam ook wel erg toepasselijk voor ons tweetjes!

Naar Berlijn met Nespresso

Begin deze maand vloog in naar Berlijn met Nespresso, voor een bezoek aan het Atelier Nespresso. Samen met Zoe van Moderne Hippies waren wij de enige twee Nederlandse journalisten/bloggers aanwezig op dit evenement en dat was cool!

Samen een beetje koffie leuten en de mensen achter Nespresso beter leren kennen. Uiteraard kun je het verslag over Atelier Nespresso hier teruglezen.  De dag werd afgesloten met een verbluffend diner samengesteld door de Berlijnse **Chef-kok Daniel Achilles en chef-kok Heiko Antoniewicz, die bekend staat om moleculair koken!   Dit zijn echt de momenten dat ik mij in mijn arm moet knijpen of te zien of ik niet droom. I love my job!

Taste of Holland

Dit jaar was tevens de eerste editie van de Taste of Holland en ik was samen met Dylan aanwezig bij de opening. Bij dit jongere zusje van de Taste of Amsterdam hoefde ik Utrecht in ieder geval niet uit, want het werd in de Jaarbeurs gehouden.

Erg gezellig, ook omdat ik weer een aantal mede Utrecht foodies tegen het lijf liep. Serieus, soms is het net een familiereunie die bloggers bijeenkomsten! En uiteraard kun je het complete verslag van de Taste of Holland hier teruglezen.

Valentijnsdag

Die was dit jaar lekker saai. Met zijn tweetjes. Op de bank met stretchpants en Netflix aan. Haren ongekamd, geen deo en zonder make up. Als dat het hoogtepunt van je week is, dan weet je dat je voor elkaar bent gemaakt.

Voor het feestelijke tintje kreeg ik van Dylan bij het opstaan wel Mimosas (Jus dorange met prosecco) ipv de normale kop groene thee. Dat dan weer wel. Hebben jullie ook een goede Valentijnsdag (met of zonder partner) gehad?

Blogverjaardag

En het zal jullie niet ontgaan zijn, maar deze maand was natuurlijk ook mijn 3-jarig blogverjaardag! Met een geweldige prijzenweek! Ik wilde jullie allemaal bedanken voor het massaal meedoen en delen van de acties. En ik hoop dat de winaars inmiddels lekker aan het genieten zijn van hun gewonnen prijzen!

Uiteraard gaat er ook een dankjewel uit naar de fabrikanten die de mooie prijzen beschikbaar hebben gesteld!  Ik hou van dit soort verjaardagen en hoop er nog velen met jullie door te kunnen brengen 🙂

Deliverooooo

Ik zal eerlijk bekennen dat ik vrijwel nooit gebruik maak van een thuis bezorgen service. Puur omdat mijn heupen niet blij worden van het aanbod in de diverse fastfood winkels. Maar hier komt met Deliveroo verandering in!

Deze Deliveroo bezorgservice bezorgt gerechten van je favo restaurants, direct bij je thuis. Uiteraard hebben wij deze thuisbezorg service zelf uitgetest en je kunt hier alles teruglezen over Deliveroo.

Eten bij Zindering

Soms volg ik ook het goede advies van andere bloggers op. Daar ik hard mijn best aan het doen ben om goede restaurants in mijn stad te ontdekken, werd ik toch getipt voor een goed restaurant. Een waar verborgen juweeltje waar ik als vervente Utregger niet eens vanaf wist.

Restaurant Zindering vind je namelijk IN de stadsschouwburg van Utrecht. Goed verstopt dus. En het eten was hier zo goed, dat ik jullie hier binnenkort meer over moet gaan vertellen!

Shake it off

Dit was dus mijn februari maand. De maand maart wordt een korte maand, want einde van deze week stap ik in het huwelijksbootje met Dylan. En daarna wil ik vooral rust en genieten van mijn wittebroodsweken. Tot die tijd moet ik vooral niet stressen en me voorhouden dat alles goed komt. En dat die jurk ook echt dicht gaat op de dag zelf 🙂

Geniet van je ‘bonus’dag vandaag!

Tip:  Benieuwd naar mijn leven achter de schermen? Volg dan @bettyskitchennl op Instagram!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Leuke diary weer! Op valentijnsdag lag ik samen met een vriendin in bed na te genieten van een hangover haha. Je moet wat als je geen partner hebt:P

    • ha! die goede ouwe tijd! Voor ik Dylan kende 'vierde' ik ook al valentijn, maar dan met vriendinnen.
      Je moet er soms ook gewoon je eigen feestje van maken, toch. Zolang je maar genoten hebt :-)

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago