Ik heb zoveel zin in de feestdagen! En kan eerlijk gezegd niet wachten om cadeautjes uit de pakken naast de kerstboom! En omdat ik weet hoe blij je kan worden van mooie producten en heerlijke hebbedingen, het ik een Betty’s Kitchen XMAS Giveaway samengesteld.

Het zijn immers de donkere dagen voor kerst, dus wordt het hoog tijd om iemand eens lekker in het zonnetje te zetten! Met behulp van een aantal hele coole merken en sponsoren, heb ik een heus foodie kerstpakket klaar staan, die een van jullie kan winnen. Gewoon omdat het bijna kerst is! Doe dus mee met onze XMAS Giveaway!

Ik ben deze site immers begonnen om mooi en lekkere dingen met jullie te delen. En daar horen naast recepten ook kekke keukengadgets, keukenapparatuur, kookwinkels en kookboeken bij. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van producten waar wij heel blij van worden en die ik dus graag wil delen met jullie.

Je mag uiteraard meedoen aan deze XMAS Giveway, omdat je dit jaar gewoonweg iets heel tofs onder de kerstboom wilt zetten. Maar, onder het mom van een kerstgedachte, mag je ook iemand aandragen waarvan jij vind dat hij\zij dit prachtige pakket moet ontvangen.  Dus laten we gauw kijken wat er in het pakket zit!

Inhoud Betty’s Kitchen XMAS Giveaway pakket:

Edward Otten

Ontwerper en kunstenaar Edward Otten werkt al ruim 20 jaar met diverse houtsoorten. Zijn ontwerpen lopen uiteen, van meubels, woonaccessoires, tot kunst-verzamelobjecten, maar ook prachtige massieve snijplanken voor in de keuken.  Omdat een goede snijplank onmisbaar is in de keuken vind je in de XMAS Giveaway dan ook een mooie houten snijplank van  40x 20 cm, voorzien van een mooie lichte finish.

Foodelicious

In Rotterdam vind je alles-in-een adres voor olijfolie, azijn en delicatessen: Bij Foodelicious vind je werkelijk heel veel lekkers voor in de keuken. Lees hier mijn eerdere review over de Foodelicious shop. Daarnaast kun je ook heel veel items bestellen in de webshop en zelfs een abonnement nemen op de tweemaandelijkse Foodelicious Box, boordevol met lekkers!


Omdat het assortiment met Foodelicious azijn toch wel het paradepaardje is, geven wij dan ook 4 verschillende flessen azijn weg. De smaken zijn:  Tomaat-Basilicum azijn (nieuw!), de beruchte Mango azijn, een volle Balsamico met hazelnoten, en de lichte Balsama Bianco. In het pakket vind je zelfs diverse receptenkaarten, met genoeg inspiratie om deze heerlijke azijnen bij te gebruiken!

Le Creuset

Ik denk dat iedereen de naam  Le Creuset inmiddels wel kent? De gietijzeren braadpannen zijn verreweg het populairst, maar inmiddels is het merk compleet uitgebreid naar koekenpannen, ovenschalen, fluitketels, peper & zout molens en servies. Allen in hoogwaardige kwaliteit vervaardigd en duurzaam afgewerkt.

Je wint dan ook een een Le Creuset ovenschaal uit de ‘keramische series’ van 19 x 13 cm, in de kleur kersenrood. Groot genoeg voor een kleine portie lasagna, geroosterde groente of zelfs een havermouttaartje voor 2 personen. En een Le Creuset mok van 0.35 ml, in de kleur palmgroen, ideaal voor je kopjes winterse soepen of warme chocolademelk met slagroom!

MyMuesli

Smaak is persoonlijk en dat weten ze bij de webshop MyMuesli maar al te goed! Je kunt hier namelijk je eigen, customized muesli samenstellen en thuis laten bezorgen. Met keuze uit maar liefst 80 verschillende biologische ingredienten is er werkelijk voor ieder wat wilt. En dit prachtige kokers zijn ook ideaal als cadeau of kerstgeschenk.

Gedurende het jaar ontwikkelt men ook limited editions en uiteraard mag een kerst uitvoering dan niet missen. Je krijgt van ons dan ook een koker MyMuesli Christmas-Granola + een MyMuesli2GO Paleo Kokosnoot. Zo kun je niet alleen tijdens de feestdagen heerlijk genieten, maar ook handig voor onderweg in een meeneemcup. Inmiddels is er ook een winkel geopende in Utrecht en kun je zelf hoogstpersoonlijk jouw favoriete muesli’s samenstellen.

Rosti Mepal

Voor duurzame en melamine keukengerei, kom ik vaak uit bij Rosti Mepal. Het assortiment is zo groot: van vleeswarenbakjes en broodtrommels tot beslagkommen en picknick servies. NIet alleen superhandig en onverwoestbaar, maar vaak ook voorzien van mooi en praktisch design. Lees hier bijvoorbeeld mijn eerdere review over Rosti Mepal.

En omdat iedereen wel een goede basis bakset in de keuken kan gebruiken, geven wij een complete 5-delige Margrethe bakset weg in de XMAS Giveaway. De Rosti Mepal bakset bestaat uit een beslagkom (3 L) inclusief plastic afsluitdeksel, kwast, garde en spatel.

InStock Cooking Kookboek

Ook in 2017 gaan wij effectiever met ons eten om. Er wordt zo min mogelijk verspild en zelfs met de kleinste kliekjes en restproducten kun je nog iets fantastisch maken. Een goed voorbeeld is Restaurant Instock , die zich al sinds 2014  inzet tegen voedselverspilling.  Het is een gegeven dat o.a. supermarkten veel voedsel moeten wegdoen aan het einde van de dag. Restaurant Instock haalt deze producten op en blaast hier nieuw leven in. Door de dagelijks wisselende ingrediënten moet je creatief worden met de gerechten in het restaurant. En een manier vinden om producten ‘langer’ houdbaar te maken hoor hier ook bij.

Je ontvangt dan ook het Instock Cooking kookboek, zodat je thuis lekker zelf aan de slag kunt gaan met inmaken, drogen, fermenteren, invriezen, konfijten, roken en pekelen. Zo wordt koken uit eigen voorraad  heel leuk en zet je verrassende smaakcombinaties op tafel. Dit boek bevat onder andere recepten van Samuel Levie, Yvette van Boven, Pepijn Schmeink en Meneer Wateetons. En een tip van Betty: ga ook gewoon eens een keertje eten bij Restaurant Instock in Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

_________________________________________________________________________

WINACTIE:  Betty’s Kitchen XMAS Giveaway:

Hoe maak je kans? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Mocht je, vanuit een kerstgedachte, iemand anders willen nomineren, vermeld dat er zeker ook even bij en natuurlijk waarom deze persoon het pakket verdiend! ! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen te verdienen:

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen ik wil dat foodie kerstpakket winnen! #BettyskitchenXMASGiveaway #kerst  ”

3) INSTAGRAM:  Like & Repost de foto van deze winactie op een ‘openbaar’ account. Tag vervolgens @bettyskitchenNL  en  plaats de hashtag #BettyskitchenXMASGiveaway en #BettyskitchenNL

4) GOOGLE + :   Like en Share het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met zondag 18 december 2016! Dan heb je het pakket hopelijk nog op tijd voor kerst binnen!

**********************************************************************************************

Deze winactie is inmiddels afgelopen. Het kerstpakket is gewonnen door Marianne van der Krans

***********************************************************************************************

De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland.

Heel veel succes en groetjes van Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Wat een heerlijk kookpakket. Dat zal je maar onder je boompje mogen zetten voor kerst. Ik doe daarom graag mee zodat ik in februari in mijn nieuwe keuken heerlijk kan gaan koken en bakken. Ja in februari krijg ik een schitterende nieuwe keuken dus ik kan wel wat nieuwe kookproducten gebruiken. Voor nu wens ik iedereen mooie feestdagen met heerlijke gerechten en een goed 2017!

  • Wat een geweldig pakket.. na mijn verhuizing mis ik nog een hoop fijne kookspullen zodat ik met mijn dochters weer lekker in de keuken kan staan

  • TE GEK PAKKET en ik waag graag een kansje! Wil er trouwens graag mijn lieve mamsie mee verrassen. Fijne week en groetjes van Riekie

  • Dat is wel een geweldig pakket zeg met allemaal handige/lekkere dingen. Die snijplank vind ik prachtig en de muesli gaat er 's ochtends altijd wel in. Ik heb het bericht op FB geliked en gedeeld.

  • Mijn lieve vriendin Anne is net samen gaan wonen met haar vriend in Amsterdam! Heb ik even mazzel want dat is ook nog eens dichtbij mij. Ik gun hun daarom dit super leuke pakket!

    Groetjes,
    Stephanie

  • Wat een geweldig pakket! En ondanks dat ik ontzettend graag en veel kook gun ik het pakket mijn zoon Jan en z'n vriendin Vera, want ze gaan samenwonen en moeten nog starten, en ik heb alles wat mijn hart begeerd. Fijne feestdagen allemaal.

  • Ik doe graag mee aan deze weer ontzettend leuke winactie! In januari kan ik eindelijk naar een plekje voor mezelf, dus deze spulletjes zouden erg goed van pas komen!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago