Hi Allemaal!
Namens Dylan en mij een bedankje naar iedereen die deze blog volgt! 2016 was een prachtig jaar, waarin niet alleen de blog enorm is gegroeid, maar ook wij als persoontjes.
Met de komst van Nanda, Vincent en diverse mooie samenwerkingen met coole merken en bedrijven, kan ik oprecht zeggen dat ik trots ben op wat wij tot nu toe hebben bereikt met Betty’s Kitchen. Wie had dit ooit durven dromen?!
Het is dan ook werkelijk fantastisch om op deze manier bezig te mogen zijn met je grote hobby. En ik ben dan ook compleet verslagen door het feit dat er het afgelopen jaar bijna 1.000.000 mensen hun weg hebben gevonden naar deze website voor lekkere recepten, restaurants, reviews en meer. Dank jullie wel! Voor zowel het volgen als jullie leuke reacties op alles wat wij doen!
In 2017 gaat er voor ons persoonlijk een heleboel veranderen, met de komst van onze baby. Maar dat neemt niet weg dat we lekker blijven bloggen hoor. Er moet immers ook nog gewoon gegeten worden! Dus bij deze willen wij iedereen een heel mooi nieuw jaar toewensen, met heel veel geluk, liefde en vooral lekker eten.
Wij heffen het glas voor een (alcoholvrije) proost op 2017! Dat het maar wederom een mooi jaar mag worden!
Veel liefs, Dylan & Betty
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…