Baba Ganoush is een overheerlijke aubergine dip uit de Mediterrane keuken. Lekker romige borrel dip gemaakt van geroosterde aubergines, tahin…
Het is weer een Meatless Monday en vandaag neem ik jullie even mee de Turkse Keuken in! We gaan namelijk…
In de Turkse keuken is men dol op het vullen van diverse soorten groenten met bijvoorbeeld vlees en rijst. En…
Deze pompoen brood lijkt een klein beetje op een cake, maar het is een geweldig ontbijt! Met havermout, amandelmeel, pecannoten…
Heb je wel eens speltbrood gegeten? Spelt wordt gezien als de voorloper van gewone tarwe en is bijvoorbeeld in Duitsland…
Laatst deelde ik een recept voor de Italiaanse Amaretti koekjes gemaakt van (bittere) amandelen. Het tedere koekje is een liefhebber…
We genieten deze week van heerlijk barbecue weer dus hoog tijd om een lekker barbecue recept te posten. En hebben…
Op zoek naar een lekker kruidig gerecht met eieren in de hoofdrol? Deze Surinaamse ei masala zijn kerrie eieren uit…
Dit is toch wel mijn meest favoriete vlees recept uit de Italiaanse keuken! Deze gestoofde kalfsschenkels in een rijke groente-tomatensaus…
Voor sommige mensen hangt er om de aardappel een aureool van zondigheid. Aardappelen bevatten veel slechte koolhydraten en zijn dikmakers.…