Koekjes met glazuur

13 jaar ago

Vandaag is een speciale dag: om te vieren dat ik na 5 jaar nog steeds verliefd ben op mijn Dylan,…

Zanddeeg recept voor koekjes en (appel)taart

13 jaar ago

Zanddeeg is een veel voorkomend deeg! Je gebruikt zanddeeg met name voor het bakken van een appeltaart. Maar zanddeeg leent…

Scholfilet met quinoa op mediterrane wijze

13 jaar ago

Vrijdagavond is bij ons thuis: Vis-avond!  Minimaal 1 x per week probeer ik  zo goede vetten en eiwitten binnen te krijgen. Dus…

Italiaanse tomatensoep

13 jaar ago

Ik ben dol op soep! Wie niet?!  Soep is snel, soep is makkelijk en soep is een goede manier om…

Ajvar (paprika-aubergine puree)

13 jaar ago

Ajvar is een hemels goedje uit het voormalige Joegoslavië! Ik ben er mee opgegroeid en het wordt haast overal voor…

The Oscars: Hoe eten de sterren?

13 jaar ago

Vandaag worden voor de 85ste keer The Oscars uitgereikt in Los Angeles.  Heel bekend Hollywood is natuurlijk uitgenodigd, en dan mag je…

Pita sa sirom (Sirnica)

13 jaar ago

Mocht je ooit in het voormalige Joegoslavie zijn geweest, dan heb je vast wel eens lokale deegwaren zoals pita of…

Bonbons met rode peper (Brandende Liefde)

13 jaar ago

Zoals de meeste vrouwen, ben ik dol op chocolade! Deze bonbons met rode peper hebben een fudgeachtige bite en zijn…

Betty’s Food Bucket List

13 jaar ago

Iedereen heeft wel een bucketlist. Een lijstje, op papier of in je hoofd, met leuke dingen die je graag zou…