*************************************** Dit restaurant is reeds gesloten. ************************************** Utrecht is mijn 'stadsie'. Ik hou ervan om heerlijk te slenteren langs de…
Afgelopen week werd ook ik geveld door een klein griepje: hoofdpijn, keelpijn, en heel erg verkouden. Ik kwam er gelukkig…
Afgelopen zomer was ik in Rome, waar ik voor het eerst pasta met Amatriciana saus heb geproefd. Deze saus vind…
Soms loop je op straat en kom je toch van die mooie teksten tegen op reclame of uithangborden. En daar…
Zelf knoflooksaus maken is zo eenvoudig! En als je deze eenmaal zelf hebt geproefd, dan hoef je nooit meer een…
Shoarma is niet alleen gereserveerd voor diegenen die in het weekend een nachtje doorhalen. Hoewel dit gegrilde vleesgerecht het meest…
Hier in Betty's Kitchen maken we geregeld homemade jam! Vandaag heb ik dan ook een recept voor frambozen jam maken. …
Tijdens een High Tea mag de clotted cream natuurlijk nooit ontbreken. Deze luchtige kaasspread hoort nou eenmaal bij scones en…
Deze maand ontving ik mijn allereerste foodbox ever! En dat werd een doos met Engelse delicatessen van FoodWeLove. Er zijn…
Voor mij gaat er géén paasfeest voorbij zonder kaneelbroodjes - ook wel Cinnabons genoemd ! Mijn oma serveert deze al…