Lemon Curd maken

12 jaar ago

Lemon Curd is een heerlijke creme van citroen, boter, suiker en eierenen suiker. Een perfecte balans tussen zoet en zuur.…

Dopper fles & KeepCup

12 jaar ago

Okéé, ik weet dat ik niet in mijn eentje de wereld kan veranderen, maar met zo af en toe mijn…

Pissaladiere met courgette en feta

12 jaar ago

Nu we toch zo lekker bezig zijn deze week, met koken uit het nieuwe boek: Simple Pleasures  van Annabel Langbein,…

Foodswap: Hou vast dat vakantie gevoel!

12 jaar ago

Ik ben weer iets leuks op het spoor. Niet alleen voor mijzelf als foodblogger, maar ook voor jullie, althans, als…

Zalm met pesto (uit de oven)

12 jaar ago

Recepten met vis blinken vaak uit door hun eenvoud! Zo ook dit eenvoudige recept voor zalm met pesto uit de…

Annabel Langbein diner organiseren

12 jaar ago

Kennen jullie Annabel Langbein al? Deze Nieuw-Zeelandse dame heeft een eigen serie op 24Kitchen en staat bekend om haar vele…

Simple Pleasures Kookboek – van Annabel Langbein

12 jaar ago

Deze week komt het nieuwe kookboek van de Free Range Cook uit:  Simple Pleasures! Annabel Langbein is bekend van haar…

Fotodagboek Augustus 2013

12 jaar ago

Wat een maand! Het complete tegenover gestelde van de detox maand hiervoor! (ik kan onderhand wel weer opnieuwe beginnen). Vooral…

Bramen yoghurt ijs

12 jaar ago

Zelf ijs maken is niet moeilijk! Zeker als je een ijsmachine hebt, dan zet je in een mum van tijd…

Filmpje: Unboxing de FoodWeLove box Augustus 2013

12 jaar ago

Helaas met een weekje vertraging door mijn vakantie, maar de nieuwe FoodWeLove box van Augustus is binnengekomen, en ik heb…