Overige

WIN: een bomvol pakket met 45 JustNuts snacks!

Jeeeej! Happy Birthday to me! Maar uiteraard ga ik deze heugelijke dag ook met jullie delen! Want een jarige hoort te trakteren en hoe beter als met een bomvol pakket met 45 JustNuts snacks!

Ik ben namelijk dol op gezonde en lekkere tussendoortjes, en daarom dus ook grote fan van de JustNuts treats! En je maakt deze hele week kans op alle producten uit het JustNuts assortiment. Wij helpen je wel gezond de winter door!

Over Just Nuts

Een paar jaar geleden zijn Erik & Thijs begonnen met het onwikkelen van gezonde en lekkere snacks gemaakt van noten. Noten bevatten vezels en belangrijke vitamines en zijn gewoonweg heerlijk als tussendoortje. Het assortiment van JustNuts bestaat dan ook uit overheerlijk energybars met bijvoorbeeld noten en diverse superfoods. Alles is 100% organic, bevat geen gluten  en 0% rotzooi. En daar houden we van!

Probeer bijvoorbeeld de snackrepen met pecannoten, appel en kaneel. Maar ook amandelen met goji en chiazzad. En als je liever houdt van snacken uit het vuistje, dan zijn de zakjes met happy honest treasts ideaal. Probeer eens de creamy cashewnoten melange met gedroogde cranberry en krokante pompoenpitjes, of hazelnoten met rozijnen en kokos.

Hartige Spicy Bars

Nieuw in het JustNuts assortiment zijn 4 hartige repen met heel veel noten en lekkere pittige kruiden varianten. Deze Spicy Bars hebben elk hun unieke eigen smaak en varieren in ‘spicyness’.  Uiteraard zitten deze repen ook in winactie en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden?!

  • Captain Curry – Een lekkere pittige reep met oosterse curry kruiden.
  • BBQ Bandits – de smokiness komt je tegemoet, alsof hij rechtstreeks uit de bbq komt. Deze reep is medium gespiced.
  • Marrakesh Nomad – voert je mee naar 1001 nachten met ras el hanout kruiden en is het minst spicy van het stel.
  • Cajun Hunter – en deze American bar met cajun kruiden is ook heerlijk en medium gespiced.

WINACTIE: een bomvol pakket met 45 JustNuts snacks!

Hoe maak je kans? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen te verdienen:

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen ik wil dat bomvol pakket met  @justnuts_treats winnen! #Bettyisjarig en #justnuts  ”

3)INSTAGRAM:  Like & Repost de foto van deze winactie op een ‘openbaar’ account. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en @JustNutsTreats  in de repost en  plaats de hashtags #BettyskitchenNL en #justnuts

4) GOOGLE + :   Like en Share het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Zondag 6 November 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland.

Heel veel succes!

Groetjes, Betty

*************************************************************************

Deze winactie is reeds verlopen. Het pakket is gewonnen door: Kim de Groot

*************************************************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Met allemaal sporters in huis, en ik niet altijd zelf repen wil maken, lijkt mij het leuk om te testen....en lekker....☺️

  • Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de glo-ri-a, in de glooooriiiaa! Hieperdepiep HOERA! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee met deze winactie :)

  • I'll just go nuts if I win ?
    Ik kende deze producten nog niet, maar wil ze dolgraag uitproberen. Als voedingscoach altijd op zoek naar healthy alternatives.

  • Gefeliciteerd met je verjaardag Betina! Ik wens je een dag met veel taartjes toe hihi! Wat een smakelijke actie en tegen deze prijs zeg ik natuurlijk geen nee!

  • Gefeliciteerd!En ja heel graag, ik wil dit pakket delen met mijn schoonvader,die is 71 en weet sinds enkele jaren pas dat hij coeliakie heeft. Lekkere snacks zijn lastig want die zitten vaak vol met suiker dus dit pakket zou meer dan welkom zijn.

  • ik ben meestal sceptisch tov dit soort producten vandaar dat ik het weleens uit wil proberen...ik ben echt benieuwd naar de smaken met al die kruiden

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago