Categories: Persoonlijk

Wat zijn jullie toch ontzettend lief!!

Begin november maakte ik al bekend dat ik in de running was om de beste foodblog van 2013te worden. Just Eat organiseert namelijk elk jaar een competitie waarbij diverse foodblogs  bekeken, getest en gekeurd worden.

Dit jaar mochten de lezers, van de verschillende blogs, ook hun bevindingen delen op een stemformulier. En jullie cijfer en het cijfer van Just Eat gecombineerd, maken dat er nu een top 50 met de beste blogs van 2013 is uitgebracht.

Betty’s Kitchen staat op nummer 11 !


Dit vind ik echt heel tof! Want het geeft mij ook aan dat ik gewoon goed op weg ben met deze blog. Ik steek hier natuurlijk heel veel tijd en energie in, en op een dag als vandaag blijkt dat jullie het ook erg leuk vinden om te lezen.

Neem gerust een kijkje op de complete lijst van de Top 50 Nederlandse Foodblogs.

Daarnaast stond op jullie stemformulier een vak voor opmerkingen, en ik heb van Just Eat hier de feedback van ontvangen:  boordevol leuke stukjes tekst, en hele lieve aanmoedigende woorden.  DANK JULLIE WEL!!!  Jullie zijn geweldig, en ik ga zeker door met jullie van heel veel lekkers en inspiratie te voorzien.

Dit weekend ga ik druk aan de slag met een nieuwe lay-out van de site. (Ik ben heel benieuwd wat jullie hiervan gaan vinden).  En aanstaande maandag komt er weer een hele leuke en lekkere winactie aan, gewoon omdat het kan!

Nogmaals bedankt en goed weekend allemaal!

Heel veel liefs van Betty

(bron header foto: FurryTalk.com)

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Caribisch Broodje met Kip en Mango

Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…

2 dagen ago

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…

5 dagen ago

Caponata – gestoofde aubergines met olijven

Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…

1 week ago

20x recepten met burrata

Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…

1 week ago

Bonen en paddenstoelen in Teriyaki saus

Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…

1 week ago

Croissant Wafel met Pistache Creme

Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…

2 weken ago