We hebben er even op moeten wachten, maar onlangs is ook  in Utrecht een STACH winkel geopend! In Amsterdam is deze eetwinkel inmiddels een waar begrip geworden.

En met maar liefst 2 nieuwe vestigingen in mijn stadsie, heb ik er weer een nieuwe hotspot voor wat lekkers en to-go bij gekregen! Ik neem jullie meteen even mee naar binnen!

STACH food

Stach Schaberg weet wat lekker is. Hij werkte al jaren in de food retail business en besloot dat het tijd werd om zijn eigen food winkel te openen. Maar dan met kwalitieve hoogwaardige producten en maaltijden. Hij begon in Amsterdam met zijn eerste eetwinkel, waar je niet alleen vers kant-en-klaar food komt halen, maar ook ter plekke kunt plaatsnemen en oppeuzelen. De winkel staat bomvol heerlijkheden en inmiddels zijn de eetwinkels van Stach Food een begrip in Amsterdam, Overveen en nu gelukkig ook in Utrecht. Er zijn inmiddels totaal 8 Stach winkels geopend in Nederland.

Voor de lekkere trek ben je aan het goede adres bij Stach. Van chips, chocolade, (biologische) siropen, tot huisgemaakte broodjes, koekjes en andere lekkernijen. Maar deze eetwinkel komt ook aardig in de buurt van een lokale buurtsuper, maar dan met complete maaltijden to-go. Denk aan soepen,  pizza’s, quiches, couscoussalades maar verschillende dippers, worsten, een kaasplankje en bijbehorende flessen wijn, biologische thee of andere aperitiefjes.

Hier wordt je hebberig en wil je eigenlijk alles wel in je mond stoppen. De variatie aan gerechten is groot en van hoogwaardige kwaliteit. Als je om de hoek woont bij STACH, hoef je eigenlijk nooit meer zelf te koken. En voor het toetje of om lekker te snacken vind je ook de meeste heerlijke producten bij Stach Food.

Upstairs bij STACH

Voor een ontbijtje of een lekkere kop koffie ben je bij Stach ook aan het goede adres. De vestiging op de Choorstraat heeft namelijk een vide met zitgedeelte. Het is niet heel groot en bestellen doe je simpelweg beneden in de winkel. Maar daarna neem je plaats aan een van de vintage tafels om je croissaint, koekje of kopje koffie te nuttigen.

Hierboven heb je 180 graden uitzichten op de straat en kun je je vermaken aan de vele toeristen die staan te dringen om de Dom op de foto zetten. En dat terwijl je geniet van al het lekkers dat Stach te bieden heeft.

 

  • Je vind hier zowel bekende merken, maar brengt ook heerlijke producten onder eigen label uit (bijv. STACH chocolade!).
  • De maaltijden to-go zijn van hoogwaardige kwaliteit en goed op smaak.
  • Het assortiment is groot en je vind hier lekkers voor elk moment van de dag.
  • Enthousiaste medewerkers die ook weten wat lekker is.
  • Een schitterend monumentaal pand hartje Utrecht. En door de ramen rondm krijg je genoeg mee van het stadse leven voor de deur.
  • Een leuke en centrale plek om af te spreken voor je de stad in gaat. Dan kun je meteen ook even een ontbijtje of snack en koffie pakken.

 

  • Kom op de fiets of lopend. In dit gedeelte van de stad kun je haast niet met de auto komen. Maar zorg wel voor een flinke boodschappentas of trolley 🙂
  • Er is ook een webwinkel, maar die is momenteel (nog) alleen in Amsterdam.

 

STACH Food
Twijnstraat 1, Utrecht
Telefoon: 030- 737 0061
Choorstraat 42, Utrecht (vide met zit gedeelte, nabij de Dom)
Telefoon: 030- 737 0027
Website STACH

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Lamsvlees curry met kokos en kaneel (Gulai Domba)

Als je denkt aan een Indonesische curry dan is de Rendang waarschijnlijk het meest bekend.…

1 dag ago

Snijbonen in kokosmelk (Buncis Lodeh)

Bij Indonesische gerechten denk je al gauw aan rijst met een kip gerecht of een…

2 dagen ago

Pizza Bianca met artisjokken en ham

Wil je eens wat anders dan pizza met tomatensaus? Beleg dan eens je pizza met…

3 dagen ago

Spelt salade met gegrilde radijs

In de lente schijnt een heerlijk zonnetje door de ramen en dat is voor mij…

4 dagen ago

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 weken ago