Gadgets en Keukenapparatuur

WIN: Sodastream Gold edition bruiswatertoestel

Dit is alweer de laatste winactie van deze feestweek! Gisteren was mijn verjaardag en de komende week maak je dan ook kans op deze speciale feestdagen edition Sodastream Gold bruiswatertoestel! Doe jij mee?

Maak je eigen bruiswater met Sodastream

Ik heb al eens eerder geschreven over het Sodastream bruiswatertoestel. Het magische apparaat waarmee je kraanwater simpelweg omtovert tot bruisend water. Het scheelt in ieder geval heel veel plastic flessen meeslepen tijdens het boodschappen doen en het apparaat staat ook nog eens heel mooi op het aanrecht. Speciaal voor de feestdagen komt SodaStream met een feestellijke GOLD edition. Een erg mooi variant en tijdens de feestdagen maak je hier ook de heerlijkste bruisende (non-alcoholische) cocktails mee.

VERKOOPINFORMATIE:

  • SodaStream Spirit GOLD bruiswatertoestel
  • Kleur: Wit met goud (ook verkrijgbaar in rose goud)
  • inclusief: CO2 fles voor 60 liter  + 1 herbruikbare fles met gouden bodem en dop
  • Prijs:  € 99.99
  • ga naar de website van Sodastream voor meer informatie.

WIN: Sodastream Gold edition bruiswatertoestel

Hoe doe je mee? Laat onderaan deze pagina een reactie achter en vertel ons welke feestelijke drankjes jij wilt gaan maken met deze Sodastream Gold edition!

Daarnaast kun je ook extra win kansen verdienen via Social Media:

  • Like het Facebook bericht van deze winactie en tag in de comments diegenen met wie jij lekker wilt gaan bubbelen & proosten!
  • Like het Instagram bericht van deze winactie en tag in de comments diegenen met wie jij lekker wilt gaan bubbelen & proosten!
  • Retweet het Twitter bericht over de winactie en typ erbij: Ja die wil ik!

BELANGRIJK: alle winacties van deze feestweek lopen tot vrijdag 8 november 2019! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld per email. En de prijs wordt enkel verzonden naar een afleveradres in Nederland.

********************************************

Deze winactie is reeds afgesloten. Het pakket is gewonnen door Rian de Ridder.

*******************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Wauw wat een gave soda stream ik zou een lekkere frisse Fraisito maken met deze ingrediënten
    Aardbeien
    Bruiswater
    Verse munt
    Green tea mint smaak het zou een feestje worden voor iedereen heerlijk genieten met ons hele gezinnetje en zelfs mijn oudste dochter kan het maken voor ons met dit tip cadeau 🥰💕🎁

    • Wauw wat een leuke actie!
      Ik zou hiermee vooral veel smaakwater maken zoals munt met limoen , watermeloen met aardbei , aardbei met munt en ga zo maar door. Samen met mijn moeder en vriend

  • Mijn vriend wordt mister Fanta genoemd. Hij is dol op sinas dus die mag zeker niet ontbreken. Ikzelf zou zeker voor Gin tonic met citroen gaan. Heerlijk!! Maar met de feestdagen appel en kaneel lijkt me ook wel wst!

  • leuk voor tijdens de feestdagen...mocktails of cocktails ;)..ik ga vandaag voor de aardbei-mojito!
    Bruiswater maken met de Sodastream en een beetje van de Green Tea mint smaak erbij doen. Snij wat aardbeien in stukjes en doe ze in je glas. Steek er een tak verse munt bij en vul het glas op met het water(en of een scheutje barcardi)...et voila!

    • Met de feestdagen in het vooruitzicht vinden mijn twee zoontjes het leuk om met ons mee te kunnen proosten. Een heerlijk bruisende alcoholvrije champagne kan dan niet ontbreken. Neem een deel witte druivensap, een deel gingerale en een deel bruisend water en mix dit voordat je het in een gekoeld champagneglas schenkt. Mijn zoontjes drinken het liever zonder gingerale maar mix vooral naar eigen smaak ik vind de gingergale er juist erg lekker in. Twee of drie framboosjes of twee stukjes aardbei in het glas erbij maakt het af en je bent klaar om te proosten!

  • OMG yessss deze wil ik wel winnen! Ik ben inmiddels 30 weken zwanger en ga dus ook zwanger de kerst door, geen heerlijke wijnen en likeurtjes maarrrrrrr dan wel eigen bubbels, ik denk dat ik in mn verlof al gembersiroopjes ga maken 😍
    Een van mijn vriendinnetjes is ook geen enorme alcohol drinker dus die doet zeker weten met me mee! (Insta tag!) Dus kom maar op met dit waanzinnig mooie en dus ook interieurbestendige apparaat!!!

  • Oef.. er is zoveel lekker. Nu blijven wij altijd een beetje hangen in de cola zero of light modus. Maar juist kunnen experimenteren met nieuwe smaken lijkt mij super leuk. En die fles is sowieso al een feestje. Dus zelfs ‘gewoon’ bruisend water wordt dan speciaal.

  • Ja ik wil dit heel graag winnen. Dat goud wauw wat mooi. En lekker duurzaam. Plastic flessen in de winkel dragen daar niet aan mee. Dus hier de oplossing.

  • Ja die wil ik graag winnen! Ik zou er een lekker fruitig drankje mee maken, bijvoorbeeld met sinaasappel. Er zouden een hoop plastic flessen bespaard kunnen worden!

  • Ik heb even op de site gekeken... en daar staan heel veel recepten, wil ze allemaal wel proberen...
    Voor de kerst zou ik blauwe bessen met wat duiker en water koken, als het afgekoeld is wat onderin een champagne glas. Daarop bruisend water en een takje tijm.... Wat blauwe besjes in je glas en het is kerst in je glas...

  • Ik heb over dit product zoveel positieve verhalen gehoord dat ik er zeer benieuwd naar ben. Maar best prijzig nog ( vind ik)! Mijn partner drinkt veel prik ( met suiker). Daar moeten we van af! En hoe? Ik zal proberen met verse en gezonde producten een heerlijk bruisend drankje proberen te creëren wat net zo lekker smaakt of juist lekkerder is ☘️☘️

  • Hello beauty, ik zou graag een gin tonic met een vleugje citroen maken, of toch een mocktail. Hoe dan ook de sodastream is al een feestje om naar te kijken. Fingers crossed

    • Wat een toffe prijs!!! Ik zou lekkere mocktails maken nu en met de feestdagen! Ik ben zwanger, dus dat wordt leuk experimenteren met mocktails met bruiswater en fruit en verse kruiden! :D
      Ben heel benieuwd! Ik begreep ook dat je allerlei smaakjes hebt ervoor, leuk!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago