Hi allemaal! Wij hebben wat te vieren! Dylan en ik zijn vandaag 10 jaar samen! En daarvan zelfs 2 jaar getrouwd! Wij hebben afgelopen week samen een video opgenomen, zodat jullie ons beiden wat beter leren kennen! Kijken jullie gezellig mee naar de #marriedtoafoodie tag?

Eindelijk is het mij gelukt om mijn hubbie VOOR de camera te krijgen! Hij is natuurlijk al jaren achter de schermen bezig voor Betty’s Kitchen. Dus hoog tijd om de technische wederhelft voor te stellen aan jullie. In weekvlog #6 vertelde ik jullie al over hoe het allemaal 5 jaar geleden begonnen is en welke belangrijke rol Dylan hierin gespeeld heeft. Dus tijd om hem uit te horen over hoe het is om getrouwd te zijn met een foodblogger!


#marriedtoafoodie tag

  1. In welk restaurant hebben wij voor het eerst samen gegeten?
  2. Weet jij nog wat het eerste gerecht is dat ik voor jou heb gekookt?
  3. Weet je nog wat jij voor mij voor het eerst hebt gekookt?
  4. Wat is mijn ultieme guilty pleasure?
  5. Het is vrijdagavond, ik gooi mijn benen op de bank en vraag: ‘Schat kun je wat te drinken voor mij inschenken?’ Wat maak je dan?
  6. Wie maakt het vaakst het ontbijt klaar?
  7. Wat is mijn favoriete ontbijt?
  8. Wat lust ik echt niet?
  9. Wat vind je van foto’s maken en instagrammen tijdens uit eten zijn in een restaurant?
  10. Welk restaurant heb je met mij ontdekt, en behoort nu tot je favorieten?
  11. Wat is mijn favoriete restaurant?
  12. Welke internationale keuken heeft jou het meeste verrast? (mag ook tijdens een vakantie zijn)
  13. Wat of waar wilde je absoluut eten op je trouwdag?
  14. Wie kookt het vaakst s’avonds?
  15. Waar mag je mij snachts voor wakker maken?
  16. Wat is het leukste aan getrouwd zijn met een foodblogger?
  17. Wat zijn de minder leuke kanten van getrouwd zijn met een foodblogger?
  18. Wat is jouw favoriete recept van mij?
  19. Wat hoef ik noooooooit meer te maken voor je?
  20. Als geld, tijd en oppas geen issue is, waar zou je mij NU mee naartoe nemen? En wat gaan wij dan eten\drinken?

Mocht je de vragen van deze #marriedtoafoodie tag willen overnemen op je eigen (food)blog, dan zou ik het wel zo leuk vinden als je erbij vermeld dat deze van mij afkomstig is. Gebruik op social media de hashtag: #marriedtoafoodie en tag mij gerust. Vind ik altijd leuk om even terug te lezen namelijk!

Groetjes Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Spliterwten burgers met blauwe kaas

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…

2 dagen ago

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

5 dagen ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

6 dagen ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

1 week ago

Sambar curry met okra en kokosmelk

Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…

1 week ago

Speculaas ‘cookie dough’ met vanille ijs

Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…

2 weken ago