Categories: Persoonlijk

Liebster Award

Denise Beckand van BeColourAnd  heeft mij genomineerd voor een Liebster Award! (Thank you!!)  Deze award is een virtuele prijs voor nieuwe bloggers of bloggers met minder dan 1000 volgers. Het is de bedoeling om op deze manier de blog, en met name de persoon áchter de blog, beter te leren kennen.

Daarom heb ik van Denise 11 (persoonlijke) vragen gekregen om te beantwoorden. En daarna dien ik 11 vragen te  bedenken voor 5-11 nieuwe blogs die ik graag zou willen nomineren voor een Liebster Award!

Bij deze de antwoorden op de 11 vragen die Denise mij stelde:

1. Waar haal jij je inspiratie vandaan?

Bladerend door kookboeken, culinaire tijdschriften (zoals Jamie Magazine, Allerhande, Delicious etc), maar ook van andere foodblogs, pintrest en ik doe ook veel inspiratie op tijdens vakanties.

2. Wat is je lievelings kleur?

Paars.

3. Wat is je favoriete seizoen?

De zomer! De dagen zijn langer, de mensen zijn gemoedelijker. En gezellig een terrasje pakken, of genieten op het balkon met familie en vrienden. Uiteraard verlang ik dan ook naar de zomervakantie!

4. Is er een blogger die je als jouw grote voorbeeld ziet?

Het is geen blogger, maar ik heb wel een grote held:  Yottam Ottolenghi. Bij de laatste vraag kun je lezen waarom.

5. Kun je jezelf in 5 woorden omschrijven?

lekkerbek, grappig, ongeduldig, familiemens, en soms een kluns (beetje onhandig zeg maar)

6. Welke film wil je nog een keer zien?

Eigenlijk alles van Quentin Tarantino, al is het alleen maar voor die geweldige filmmuziek.

7. Welke actrice zou je kiezen in de film over jouw leven?

Angelina Jolie, dan weet ik nu al dat die film volle zalen trekt  🙂

8. Waar woon je het liefst; in een dorp of de stad?

Ik ben een echt stadsmens, er is namelijk altijd wel wat te doen in de stad.

9. Wat is je lievelingseten?

Pasta! Hoe simpeler en minder poespas, hoe beter. En dan het liefst geserveerd op een klein terrasje in Rome.

10. Als je een dag magische krachten zou hebben, wat zou je dan doen?

Met een vingerknip een feestmaal op tafel toveren bij iedereen over de hele wereld. (Zoals Dumbledore dat zo mooi doet in Harry Potter)  en smullen maar!

11. Ik heb een droom……?

Ik hoop ooit nog eens mijn eigen eetwinkel te mogen openen. Denk aan de winkels van Ottolenghi. Heerlijke, pure en verse ingrediënten. Gewoon een plek waar mensen gezellig wat kunnen eten en/of eten mee kunnen nemen voor thuis, onderweg, of op het werk.

En dan nu:  de 5 blogs die ik zou willen nomineren voor een Liebster Award zijn:   (….tromgeroffel…..)

De vragen die ik voor jullie heb bedacht zijn:

  1. Waarom ben jij begonnen met bloggen?
  2. Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?
  3. Shop je wel eens online? Zo ja, noem 3 webwinkels waar je graag komt.
  4. Wat is jouw slechtste eigenschap?
  5. Plaats een foto van een gerecht waar wij jou s’nachts voor kunnen wakker maken.
  6. Hoeveel uur heb je gisterenavond geslapen?
  7. Wat is jouw favoriete boek ? of tijdschrift?
  8. Heb je naast het bloggen nog een andere hobby of verborgen talent?
  9. Noem jouw favoriete vakantieland, en hoe vaak ben je er al geweest?
  10. Waar ging jouw allereerste blogpost over?
  11. Als er vanmiddag een miljoen euro op je rekening wordt bijgeschreven, wat is dan het éérste dat jij zal doen?

Ik hoop uiteraard dat bovenstaande 5 bloggers deze Liebster Award zullen accepteren, en daarna ook zullen doorgeven aan andere bloggers. Het antwoord op bovenstaande vragen lees ik graag in jullie blogposts terug!

Groetjes,

Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Caribisch Broodje met Kip en Mango

Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…

7 uur ago

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…

3 dagen ago

Caponata – gestoofde aubergines met olijven

Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…

5 dagen ago

20x recepten met burrata

Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…

6 dagen ago

Bonen en paddenstoelen in Teriyaki saus

Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…

1 week ago

Croissant Wafel met Pistache Creme

Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…

1 week ago