Kookboeken

Laura’s Bakery Basisbakboek (Laura Kieft)

Ben jij een beginnende thuisbakker, wil je juist meer kennis opdoen op het gebied van bakken, of ben je op zoek naar bakbijbel met basis bakrecepten, dan is het Laura’s Bakery Basisbakboek voor jou!

Laura Kieft, van de populaire bakblog Laura’s Bakery heeft namelijk haar favoriete basisrecepten verzameld in dit kookboek. En natuurlijk ook met tal van tips, tricks en variatierecepten op een rijtje.  Een musthave voor de liefhebbers van zoete koek.

Over Laura’s Bakery

Laura bakt er wat op los! Van taarten, koekjes en meringues tot brownies en cakes. Je kunt het zo gek niet bedenken of Laura heeft het al eens gemaakt. Niet voor niets trekt haar bakblog Laura’s Bakery elke maand zo’n 300.000 bezoekers en is zij inmiddels bekroond als een bakkoningin onder de foodblogger. Op haar website staan dan ook de heerlijkste recepten, stap-voor-stap uitgewerkt met handige foto’s, zodat elke beginneling zich zelfs kan wagen aan haar creaties! En gelukkig deelt zij deze passie dan ook graag met thuisbakkend Nederland.

Maar om elke beginnende bakker een set ‘regels’ mee te geven, alvorens de keuken in te duiken, is er nu het Laura’s Bakery Basisbakboek. Hiermee doe je niet alleen de noodzakelijke basiskennis op, maar verteld Laura je ook de ongeschreven bakregels. Dingen die voor lieve Laura eigenlijk heel gewoon zijn, maar die voor veel lezers toch onbekend waren. Op zich niet erg, het is alleen maar goed dat ze al deze vragen dan ook in een basis bakboek heeft gegoten. Zo kan iedereen er wat van opsteken.

Het basisbakboek voor thuisbakkers

En als je je dan wilt gaan ontplooien tot een vervente thuisbakker, dan verteld Laura uiteraard ook wat je allemaal in huis moet halen, om haar meest basic recepten te kunnen maken. Niet alleen geeft zij je goede basisrecepten voor o.a. cake beslag, koekjes deeg, schuimpjes en zandtaart deeg, maar geeft zij op elke basis ook verschillende variatie recepten. Voor je het weet kun je zo een hele reeks aan zoete baksels maken, terwijl je slechts een paar basiskneepjes hoeft te onthouden.  Kijk, daar hou ik van!

Dit is een basisbakboek waar je hart heel blij van wordt, je heupen alleen iets minder, maar wat zou het. Ik neem lekker nog een stukje brownie.

Count the memories, not the calories  (Quote uit Laura’s Bakery Basisbakboek)

Verkoopinformatie:

  • T
    itel: Laura’s Bakery Basisbakboek
  • Auteur: Laura Kieft
  • Uitgever: Forte Culinair
  • ISBN: 978 94 6250 148 5
  • Prijs:  € 24.95
  • o.a. te koop bij Bol.com.

PS. Mocht je dit boek willen bestellen bij Bol.com en je maakt gebruik van de affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen ook een beetje. Hartelijk dank hiervoor.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago