Arme Dylan. Toen ik werd uitgenodigd voor een ‘Sunday Roast’ party bij Hudson Bar & Kitchen in Zoetermeer, kon hij helaas niet met mij mee. En hij is zo dol op een relaxte sfeer, American Food en vooral lekker veel vlees van de grill.

Wat dat betreft zit je bij Hudson Bar & Kitchen dan ook aan het goede adres. Niet voor niets worden de (inmiddels) 8 restaurants druk bezocht door expats en liefhebbers van juist deze Amerikaanse sfeer.

Restaurant Hudson Bar & Kitchen

Het restaurant in Zoetermeer is in de eerste instantie gigantisch. Temidden van de open keuken en de bar vind je heel veel zitplaatsen met grote lederen banken. En rondom zijn er boven ook nog zitplaatsen voor bijvoorbeeld groepen of evenementen. Deze Sara Lydia Hoeve, met houten balken. is de ideale setting voor deze American Dream. De flinke kroonluchters, wanden met skulls en American/grafiti art, zorgen er voor dat je je voor heel even in The States waant.

Sunday Roast met 88Food

De hoeve heeft ook een 20 meter lange pui met een lekker groot terras en is ideaal voor tijdens zomerse dagen. Omdat vandaag het terras ook voor het eerst geopend wordt, draait er zelfs een DJ wat Lazy Sunday Beats en is de keuken tijdelijk naar buiten verplaatst. Onze gastheer Nick en gastvrouw Denise heten ons van harte welkom tijdens hun 88Food evenement in samenwerking met Hudson Bar & Kitchen.

Nick staat met het keukenteam buiten op een grote kolen barbecue vlees te grillen en dan kunnen wij met Denise lekker in het zonnetje zitten en proeven van al het lekkers van de kaart.

 

Dit eet je bij Hudson Bar & Kitchen:

Absoluut geen American restaurant zonder Sliders, oftewel kleine hamburgers! Deze en ook grote burgers komen in meerdere uitvoeringen en beleg opties.

Maar je vind hier ook diverse soorten broodjes hotdog op de kaart! Wat dacht je van een New York Street Dog of een spicy Asian Dog?

En wat dacht je van lekker Nacho’s met elkaar delen? Met of zonder Jalapenos, of liever Pulled Pork? Misschien wil je er zelfs nog een gevulde Tortilla bij? Het kan allemaal!

En uiteraard mogen de Spareribs met Coca Cola BBQ Rub ook niet onbreken! Daarnaast zijn er ook vleesspiezen of gewoon steak te verkrijgen hoor!

En bij al dat eten krijg je natuurlijk ook de nodige dorst! Dus bestel gerust hun eigen Ice Tea’s,  Of een van de ‘diner style’ milkshakes!

Speciaal voor de Sunday Roast met 88Food werden er als dessert Oreo Brownise en Cupcakes met mini-donuts geserveerd. En dit recept zie je binnenkort terug op deze site!

 

 

  • All-American restaurant zoals je dikwijls in Amerika zelf tegenkomt. Tevens ook heel ruim opgezet en relaxte sfeer.
  • De kaart is zeer uitgebreid! Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar gewoonweg comfortfood. Laagdrempelig en voor ieder wat wils.
  • Het grote terras is met name in de zomer een plus! De dames van de bediening bieden zelfs aan om je zonnebril op te poetsen.
  • De hoeve ligt op eigen terrein naast een woonwijk. Qua ligging ideaal voor buurtbewoners, maar dankzij de grote parkeerplaats ook goed te bereiken van buitenaf. (Gratis parkeren!)
  • Kinderen zijn meer dan welkom! Er is zelfs een kinderspeelhoek, tijdens deze zondagmiddag stond er zelfs een springkussen op het terrein. Houd de evenementen dus in de gaten.

  • Ik vind de prijzen wat aan de hoge kant.
  • En soms is de service een beetje langzaam. Voor de rest goed hoor.

 

Review:    Prijs: €     Eten: 7.0    Service: 7.0   Decor: 7.5    Totaal:  7.2

Restaurant Hudson Bar & Kitchen
Hugo de Grootlaan 2
2729 NC, Zoetermeer
Tel: 079 – 740 0040
www.restauranthudson.nl
Voor deze review was ik uitgenodigd door Hudson Bar & Kitchen en 88Food, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op onze disclaimer pagina.

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Wat leuk dat je hier geweest bent. Wij wonen in de straat naast Hudson, gevaarlijk dichtbij! Heerlijk om na een drukke werkweek een 'snelle hap' te doen of juist eens met vrienden wat uitgebreider. Wij komen er regelmatig :)

    • Oei, dat is linke soep. Ik zou bij elke zonnestraaltje namelijk wel op dat terras te vinden zijn :-)

  • Leuk om te lezen! Ik heb er pas met een vriendin gegeten, zij woont er vlakbij. Leuk restaurant, zeker voor de carnivoren onder ons. Gezellige sfeer, de bediening is inderdaad soms wat traag maar het is een prima restaurant voor als je niet teveel poespas wilt maar wel lekker wil zitten.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

3 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

3 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago