Hi Allemaal, even een kort bericht vanaf mijn ziektebed deze week. Mevrouw is nog steeds geveld door een flinke griep. (Wie niet?!). Maar terwijl heel Nederland zich opmaakt voor Valentijnsdag, mag ik vandaag een klein vreugdedansje doen.
Want op Valentijnsdag 2013 kreeg ik van Dylan een website cadeau. Een plek om mijn favoriete recepten op te bundelen, zodat familie en vrienden ook eens wat lekkers konden namaken.
Wie had gedacht dat 5 jaar later BETTY’S KITCHEN zou uitgroeien tot een bedrijf? Dat ik Vincent en Nanda tot mijn vaste Kitchen Crew mag benoemen. En ik maandelijks > 100.000 bezoekers welkom mag heten voor nieuwe kookinspiratie, restaurant reviews en nog veel meer lekkers.
Dus ik wil jullie bij deze BEDANKEN VOOR HET VOLGEN, LIEVE BERICHTJES, STEUN EN TOEVERLAAT EN ALLE MOOIE REACTIES op het ‘werk’ dat ik hier de afgelopen 5 jaren heb mogen doen. Het gaat compleet boven alle verwachtingen is en ik hoop dat ik deze site nog met vele jaren en veel plezier mag blijven runnen. Volgende week heb ik weer wat leuks in petto voor jullie. Nu maar eerst goed uitzieken en beter worden.
XXX Betty
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
View Comments
Proficiat en doe zo verder!
Benieuwd wat hier nog allemaal zal volgen!
Verzorg je goed en laat je maar verwennen
Dank je wel! En ja ga ik zeker doen :-)
Beterschap gewenst! En van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!
Dank je wel Marian! En gelukkig is deze dame alweer bijna helemaal opgeknapt . :-)
Gefeliciteerd met je jubileum!! en beterschap