Persoonlijk

Betty’s Kitchen bestaat 5 jaar!

Hi Allemaal, even een kort bericht vanaf mijn ziektebed deze week. Mevrouw is nog steeds geveld door een flinke griep. (Wie niet?!). Maar terwijl heel Nederland zich opmaakt voor Valentijnsdag, mag ik vandaag een klein vreugdedansje doen.

Want op Valentijnsdag 2013 kreeg ik van Dylan een website cadeau. Een plek om mijn favoriete recepten op te bundelen, zodat familie en vrienden ook eens wat lekkers konden namaken.

Wie had gedacht dat 5 jaar later BETTY’S KITCHEN zou uitgroeien tot een bedrijf? Dat ik Vincent en Nanda tot mijn vaste Kitchen Crew mag benoemen. En ik maandelijks > 100.000 bezoekers welkom mag heten voor nieuwe kookinspiratie, restaurant reviews en nog veel meer lekkers.

Dus ik wil jullie bij deze BEDANKEN VOOR HET VOLGEN, LIEVE BERICHTJES,  STEUN EN TOEVERLAAT EN ALLE MOOIE REACTIES op het ‘werk’ dat ik hier de afgelopen 5 jaren heb mogen doen. Het gaat compleet boven alle verwachtingen is en ik hoop dat ik deze site nog met vele jaren en veel plezier mag blijven runnen. Volgende week heb ik weer wat leuks in petto voor jullie. Nu maar eerst goed uitzieken en beter worden.

XXX Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Indonesische Bami Goreng

In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…

2 dagen ago

Kruidige Perentaart met yoghurt

Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…

4 dagen ago

Spliterwten burgers met blauwe kaas

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…

5 dagen ago

Indonesische gehaktballetjes

Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…

1 week ago

Zelf Pindasaus maken

In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…

1 week ago

Sint Maarten Koek met chocolade snoep

Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…

2 weken ago