Frans brood uit de broodbakmachine

8 jaar ago

De zomer is in aantocht en het verlangen naar landelijk ontbijten, zoals je in Frankrijk zou doen, neemt alleen maar…

Wraps met groene asperges, Prosciutto en Parmezaan

8 jaar ago

Vul je wraps met groene asperges, prosciutto en parmezaanse kaas, rol ze op en je hebt een heerlijke zomerse lunch…

Moeders gehaktballen met rode bietjes

8 jaar ago

Hier is 'ie dan hoor. Hét recept van mijn moeders gehaktballen met rode bietjes. Daar mag je mij dus het hele…

Blauwe bessen jam maken

8 jaar ago

Jam uit eigen keuken staat altijd leuk op tafel. Mijn favoriet van dit moment is blauwe bessen jam (Blueberry jam),…

Wilde rijstsalade met gegrilde halloumi

8 jaar ago

Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze kleurrijke en gezonde wilde rijstsalade met gegrilde halloumi. Dat is weer…

Halva – Griekse griesmeel cake

8 jaar ago

De afgelopen weken ben ik lekker bezig geweest met een aantal Griekse recepten voor op de site. Alleen ontbrak het…

Restaurant De LiK (Wolvenplein Gevangenis) Utrecht

8 jaar ago

Als je dacht dat een gevangenis alleen water en brood serveert, dan heb je het mooi mis! In Restaurant De…

Spliterwten burgers met blauwe kaas

8 jaar ago

Maak eens hamburgers van groente! Deze vegetarische spliterwten burgers met blauwe kaas bak je gewoonweg in een koekenpan of op…

Monchou Muffins met Kwark

8 jaar ago

Het is alweer bijna weekend! En dan houden we van lekker bakken in de keuken. Ik maakte deze semi-gezonde monchou…

Biologisch Restaurant GYS in Utrecht

8 jaar ago

Mijn foodie vriendinnetje Chantal tipte al eens dat je bij GYS heel goed vegetarisch kunt lunchen. Hoog tijd om ook…