Pasta alla puttanesca

6 jaar ago

Dit sobere pastagerecht heet pasta alla puttanesca. Met een paar basis ingredienten zet je een verbluffende vegetarische pasta op tafel…

Ik moet jullie wat vertellen!

6 jaar ago

Vorige week deelde ik op social Media als dat ik GROOTS nieuws had! Nu is het dan ook de hoogste…

Een kijkje in de Japanse keuken

6 jaar ago

Afgelopen juni heb ik een prachtige reis gemaakt door Japan. Wat een uniek en divers land: de gekste steden, overweldigende…

Bietenchips met Fetadip

6 jaar ago

Deze bietenchips met fetadip zijn onze favo groente chips! Rode bietjes zijn heel gezond en lekker voor de borrel, late…

Tapas plank maken (video)

6 jaar ago

Naast warme en koude tapas gerechten wilde ik jullie vandaag laten zien hoe je heel makkelijk een bomvolle tapas plank…

BBQ Beef Brisket Tex Mex

6 jaar ago

Tijdens een Tex Mex barbecue mag deze Tex Mex BBQ brisket niet ontbreken! Heerlijk op soft taco's met pico de…

Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus (Albondigas)

6 jaar ago

Albondigas is een van de meest bekende tapas recepten met vlees. Deze Spaanse gehaktballetjes bak je namelijk in een tomatensaus…

Het Magioni Pizza Boek!

6 jaar ago

Wist je dat tegenwoordig de groente pizza bodems heel Nederland aan het veroveren zijn? Maak kennis met Magioni pizza die…

Frozen Yoghurt IJsjes

6 jaar ago

Deze dame zet het liefst elke dag haar tanden in ijsje, maar deze frozen yoghurt ijsjes zijn er dan natuurlijk…

Knoflook garnalen

6 jaar ago

In Spanje heet dit gerecht 'gam­bas al ajil­lo'  wat dus garnalen met knoflook betekend. Serveer dit visgerechtje als tapas of…