Categories: Recepten algemeen

5x meest bekeken recepten in Februari

Het kan aan mij liggen, maar nadat er in Januari vol op werd gezocht op gezonde recepten en detoxen, valt het mij op dat de top 5 van deze maand niet zo heel erg gezond meer is. Zijn we allemaal spontaan van onze goede voornemens afgestapt? Of misschien hadden jullie wel behoefte aan een beloning. Hoe dan ook, dit is weer een heerlijke top 5 geworden. Hierbij een overzicht van de 5x meest bekeken recepten in Februari.

(klik op de titel of foto’s om rechtstreeks naar de pagina te gaan)

5. Het Klassieke Broodje Hamburger

Het ultieme snacken is natuurlijk een hamburger. Nu kun je wel naar de Mac of de Burger King gaan, maar thuis maken is veel lekkerder. En tegenwoordig kun je ook prima verse grillburgers kopen in de supermarkt. En laten we vooral niet de MC2 Burger van de Vegetarische Slager vergeten. Voor dit artikel hielden wij een Vlees vs. Vega contest.

4. Valentijns hartje met witte chocolade creme en frambozen

Afgelopen maand werd natuurlijk ook Valentijnsdag gevierd, en daar bedacht ik dit heerlijke taartje voor. Niet heel gezond voor de heupjes, maar wel ultiem genieten met jouw lover..  of alleen lekker voor jezelf houden. Niet voor niets op nummer 4.

3. Zelf pizzadeeg maken

Wederom heerlijk snacken, of voor tijdens het ‘bankhangen’ en film kijken:  Maak je eigen pizza. Ik gaf jullie een basis recept voor pizzadeeeg, en daar gingen jullie blijkbaar vol op mee aan de slag. Simpelweg beleggen met een basis tomatensaus, jouw favoriete toppings en bestrooien met kaas. Eet smakelijk!

2. Varkenshaas met champignons

Het is overduidelijk dat wij op Valentijnsdag graag onze mouwen uit de handen steken voor onze geliefden. Dit product werd namelijk in de dagen voor Valentijn zo veel gezocht! En net zoals wij onze geliefden graag omhelzen, gaf ik de varkenshaas en omhelsing door niemand minder dan een paar plakken pancetta. Dit is en blijft natuurlijk een fantastisch recept en een topper deze maand.

1. En op nummer 1, Yoghurt-taart Griekse stijl

Het scheelde niet veel met de varkenshaasjes, maar dit is toch wel het best bekeken recept van deze maand. Ook al is dit een gesponsord artikel, en bestaat het hoofdbestanddeel uit Optimel Yoghurt Griekse stijl, blijkbaar waren jullie heel benieuwd hoe ik hier een Yoghurt-taart van heb gemaakt. Hij is heerlijk, licht en niet al te zoet. Een fantastisch alternatief voor een kwarktaart maar dan minus een pak suiker.

Dit waren de 5x meest bekeken recepten in Februari. Hebben jullie hier misschien ook een favoriet tussen zitten?

Groetjes, Betty

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago