Hi Allemaal! Wat een week hebben wij achter te rug! Niet alleen vieren wij het 7-jarig jubileum van Betty’s Kitchen, maar afgelopen week zijn wij voor de tweede keer trotse ouders geworden, namelijk van onze zoon en baby DANE !
Een paar weken geleden liet ik jullie al weten dat ik met zwangerschapsverlof ging. Mijn man Dylan, ik en onze twee jarige dochter Laura hebben ons zo verheugd op de komst van de kleine man. Afgelopen woensdag (12 februari) kwam onze zoon Dane ter wereld middels een keizersnede. En na 3 dagen in het ziekenhuis met mama, mochten wij dit weekend eindelijk thuis doorbrengen. Mama en baby maken het goed hoor en willen bij deze iedereen bedanken die ons avontuur via Social media volgde en super lieve reacties en berichtjes achterlieten.
Wij gaan lekker verder met genieten van ons gezinnetje en uiteraard hopelijk snel herstellen van de operatie.
Bedankt en heel veel liefs,
Betty, Laura, Dane & Dylan.
Tijdens de gender reveal maakte ik deze cupcakes met citroen, botercreme en blauwe muisjes. Het recept vindt je hier terug!
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
View Comments
Wat een prachtig mannetje, gefeliciteerd!
Hartelijk gefeliciteerd met je mooie baby en je prachtig gezin. Geniet er van!
Hartelijk dank Lieve!