Hi Allemaal! Wat een week hebben wij achter te rug! Niet alleen vieren wij het 7-jarig jubileum van Betty’s Kitchen, maar afgelopen week zijn wij voor de tweede keer trotse ouders geworden, namelijk van onze zoon en baby DANE !
Een paar weken geleden liet ik jullie al weten dat ik met zwangerschapsverlof ging. Mijn man Dylan, ik en onze twee jarige dochter Laura hebben ons zo verheugd op de komst van de kleine man. Afgelopen woensdag (12 februari) kwam onze zoon Dane ter wereld middels een keizersnede. En na 3 dagen in het ziekenhuis met mama, mochten wij dit weekend eindelijk thuis doorbrengen. Mama en baby maken het goed hoor en willen bij deze iedereen bedanken die ons avontuur via Social media volgde en super lieve reacties en berichtjes achterlieten.
Wij gaan lekker verder met genieten van ons gezinnetje en uiteraard hopelijk snel herstellen van de operatie.
Bedankt en heel veel liefs,
Betty, Laura, Dane & Dylan.
Tijdens de gender reveal maakte ik deze cupcakes met citroen, botercreme en blauwe muisjes. Het recept vindt je hier terug!
De Meatless Monday van vandaag is een heerlijke verse Italiaanse tortellinisoep. Geloof mij, als je dit eet en…
Het weekend staat alweer voor de deur en ik heb een heerlijk comfort food gerecht…
De liefde voor pasta zit er bij mij al van jongs af aan in! Een…
Dit is een verrukkelijk recept voor een homemade Chinese rundvlees soep met noodles. De runderbouillon…
We hebben een heerlijke makkelijke kookvideo voor je in petto vandaag! Schuif deze gevulde avocado's…
Velen zijn dol op pannenkoekjes of pancakes voor het ontbijt of zelfs de lunch. Maar…
View Comments
Wat een prachtig mannetje, gefeliciteerd!
Hartelijk gefeliciteerd met je mooie baby en je prachtig gezin. Geniet er van!
Hartelijk dank Lieve!