Hi Allemaal! Wat een week hebben wij achter te rug! Niet alleen vieren wij het 7-jarig jubileum van Betty’s Kitchen, maar afgelopen week zijn wij voor de tweede keer trotse ouders geworden, namelijk van onze zoon en baby DANE ! 

Een paar weken geleden liet ik jullie al weten dat ik met zwangerschapsverlof ging. Mijn man Dylan, ik en onze twee jarige dochter Laura hebben ons zo verheugd op de komst van de kleine man. Afgelopen woensdag (12 februari) kwam onze zoon Dane ter wereld middels een keizersnede. En na 3 dagen in het ziekenhuis met mama, mochten wij dit weekend eindelijk thuis doorbrengen. Mama en baby maken het goed hoor en willen bij deze iedereen bedanken die ons avontuur via Social media volgde en super lieve reacties en berichtjes achterlieten.

Wij gaan lekker verder met genieten van ons gezinnetje en uiteraard hopelijk snel herstellen van de operatie.

Bedankt en heel veel liefs,

Betty, Laura, Dane & Dylan.


It’s a boy!

Tijdens de gender reveal maakte ik deze cupcakes met citroen, botercreme en blauwe muisjes. Het recept vindt je hier terug!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Vegetarische Linzensalade met prei en feta

Het is weer een #MeatlessMonday en deze keer maken we een makkelijke maaltijd met peulvruchten…

2 dagen ago

Noten Granola met kokos (video)

Ben je nog op zoek naar een glutenvrij, graanvrij of lowcarbs alternatief voor muesli? Maak…

6 dagen ago

Mediterraanse Traybake met Orzo en Worst

Wil je het zelf lekker makkelijk maken voor het diner? Een pasta maaltiBen jij al…

1 week ago

Vegetarische pizza quesadillas

Deze vegetarische pizza quesadillas wil je proeven, Meatless Monday of niet! Heel gezond zijn ze niet, want…

1 week ago

Deense aardappelsalade met makreel

Op zoek naar een lekker recept met gerookte makreel? Met deze voorgegaarde vissoort zet je…

2 weken ago

10x Recepten met Kokos (zoet en hartig)

Het is vandaag 2 September, de dag van de Kokosnoot (World Coconut Day)! En dat…

2 weken ago