Kookboeken

Uit Paulines Keuken – Kookboek (Pauline Weuring) + WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Ze is een van de populairste foodbloggers die ons landje rijk is. Met maar liefst 20.000 unieke bezoekers per dag, is Pauline Weuring niet meer weg te denken uit onze ‘foodie’ gemeenschap.Afgelopen maand bracht zij haar eigen ‘ Uit Paulines Keuken’  kookboek uit, en dit boek is een  inspiratiebron voor velen!

Het is inmiddels al bijna twee jaar geleden, toen ik Pauline in het echt ontmoette. Ik volgde haar blog ‘Uit Paulines Keuken’  al een tijdje en ik was immers net zelf begonnen met bloggen. Tijdens een foodbloggers event in 2013 zaten wij samen aan tafel, en verbaasde ik mij over hoe ‘gewoon’  zijn is gebleven ondanks het (toen al) succes van haar blog. Echt prachtig om te zien! En in de jaren die volgenden zouden wij elkaar nog vaker tegenkomen en is het altijd gezellig en leerzaam om haar weer te spreken.

Nu bestaat haar blog reeds 5 jaar, en kunnen we niet meer om ‘ Uit Paulines Keuken’ heen! Haar blog kenmerkt zich met name door makkelijke maaltijden die niet teveel tijd in beslag nemen. Maar bovenal simpele maar lekkere recepten. En dit laat zij elke dag weer zien op haar blog, Youtube, een speciale uitzending in een TV programma, en nu dus ook in de vorm van haar nieuwe kookboek.

Pauline is inmiddels al een gevierd kookboekenschrijfster, want het eerder verschenen ‘Voedselzandloper Kookboek’ is maar liefst  100.000 keer over de toonbank gegaan. Samen met Kris Verburg heeft zij Nederland aan de Voedselzandloper methode geholpen, zodat men bewuster en gezonder met eten om kan gaan.

Het is een methode die mij persoonlijk ook zeer aansprak. Niet voor niets zit ik zelf aan de havermout ontbijtjes en kan ik intens genieten van ‘ bananabread‘  als tussendoortje (terwijl ik dat daarvoor nooit at!). Maar Pauline is natuurlijk veel meer als alleen een boegbeeld voor (strikt) gezond eten. Ze blijft bovenal een lekkerbek met een grote passie voor eten en koken. Met name het opeten..

Het ‘ Uit Paulines Keuken’  Kookboek bestaat uit heerlijke recepten voor het ontijt, lunch, diner, nagerechten , voor bij de koffie of bij de borrel. De recepten zijn basic en toegankelijk voor iedereen. Sommige recepten zijn vegetarisch, of juist voedselzandloper proof. Maar anderen zijn gewoon om lekker bij te mogen zondigen!  Paulines foto’s, persoonlijke notities en verhalen kleuren het boek net zo vrolijk op en is daarom het perfecte verlengstuk van haar succesvolle blog!

Verkoopinformatie:

  • – Titel: Uit Paulines Keuken
  • – Auteur: Pauline Weuring
  • – Uitgever: Prometheus Bert Bakker
  • – ISBN: 978 90 351 4311 1
  • – Prijs:  € 19.95
  •    o.a. te koop bij Bol.com

Tip:  Check ook het reeds verschenen:

  • –  Titel:Voedselzandloper Kookboek
  • – Auteur: Kris Verburgh & Pauline Weuring
  • – Uitgever: Bert Bakker
  • – ISBN: 978 90 215 5354 2
  • – Prijs:  € 19.95
  •    o.a. te koop bij Bol.com

WINACTIE: Hoe maak je kans op het ‘Uit Paulines Keuken’  kookboek?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen!  En graag hoor ik welk typisch ‘ Uit Paulines Keuken’  recept jouw favoriet is!

Voor een extra winkans:

  • LIKE de Facebook pagina van Betty’s Kitchen en SHARE’  het Facebook bericht over deze winactie met al jouw vrienden! (Ben je reeds een ‘liker’ dan alleen nog het berichtje ‘sharen’)
  • VOLG Betty’s Kitchen op Twitter (@bettyskitchen) en RETWEET het bericht over deze winactie.
  • VOLG de Google + page van Betty’s Kitchen en geef het bericht van deze actie een ‘+1′

Deze winactie loopt tot en met maandag 20 april 2015!  De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Groetjes, Betty

*******************************

Deze winactie is reeds afgelopen! Het boek is gewonnen door Miriam!

*******************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Haar heerlijke groente lasagne uit de voedselzandloper en stiekem ook de portobello pizza :-D

  • Ik hou van koken, bakken en alles dat maar zoet is! In mijn vrije tijd of als ik gestresst ben doe ik niets liever dan in de keuken staan en de lekkerste, nieuwe recepten uitproberen. Na een aantal jaren lekker snoepen en 2 kinderen verder waren mijn weegschaal, mijn spijkerbroek en ikzelf niet blij! Dankzij het fantastische Voedselzandloper kookboek en mijn nieuwe levensstijl ben ik slanker dan ik in jaren ben geweest! Pauline heeft mij in laten zien dat je lekker kan bakken en koken met vervangende producten, zoals havermout, dadels e.d. Mijn favo recept van de site is de havermoutmuffins met blauwe bessen. Ik ben fan!

  • Beste Betty,
    De blog van Pauline volg ik nu een tijdje en alle recepten zijn tot nu toe een succes. Het boek heb ik nog niet, maar van de website is de gevulde pompoen een favourite. Koolhydraatarm, vegetarisch en heerlijk!

  • Mijn favoriete recept uit Pauline's keuken is: Fast & Fresh pasta met geroosterde tomaten. Ik laat er dan wel het rode pepertje uit, die is me te heet van smaak! I.p.v. het rode pepertje doe ik er wat gesneden rode puntpaprika doorheen.

  • Gezond Eten begon voor mij bijna 2 jaar geleden met het volgen van de Voedselzandloper richtlijnen. Vele recepten gemaakt uit "het Voedselzandloper Kookboek". Mede hierdoor actiever, fitter en gezond BMI bereikt -/- 28 kg! Een vervolg van dit kookboek mag natuurlijk niet ontbreken tussen mijn kookboeken, omdat ook in dit boek veel gezonde recepten staan.
    Mijn favoriet uit het eerste kookboek: De broccolikoekjes. Lekker om mee te nemen voor een maaltijd op je werk!

  • Hoi!
    Het lijkt me superleuk om dit boek te winnen! Zelf volg ik Uit Paulines Keuken nu 1 jaar met plezier. Ik heb denk ik niet een lievelingsrecept van Pauline, ze zijn allemaal erg lekker. Als ik er dan een moet kiezen ga ik toch voor de one pot pasta, die is zo lekker, origineel en makkelijk!

  • Lievelingsrecept? Er staan zoooo veeeeel lekkere recpeten op daar kan ik niet uit kiezen! Maar ga vandaag nog haar bananenbrood maken! Jam jam!

  • Ik lees Pauline's blog nu ruim n jaar en onze alltime favorite is de tortillataart. Super voor te bereiden en smaakt iedereen. Zelfs onze tweeling van bijna twee smult hele stukken. Het lijkt me dan ook geweldig om t kookboek te winnen. Benieuwd ook wat ze er verder ingezet heeft. Haar blog is in ieder geval vast leesvoer :-).

  • De courgette lasagne is heerlijk en gemakkelijk voor als er bezoek komt, maar ook de Shakshuka maken we steeds weer opnieuw. Ze maakte de voedselzandloper haalbaar en duidelijk en ik kijk uit naar haar eigen recepten! groetjes
    Karin

  • Wat een supermooi boek! Geweldig om samen met mijn kleine hulpkok (bijna 4 jaar en vind het geweldig om in de keuken bezig te zijn) allerlei nieuwe gerechten te maken en onze familie en vrienden voor te schotelen. Eindelijk weer eens een beetje variatie in onze keuken

Recent Posts

Lamsvlees curry met kokos en kaneel (Gulai Domba)

Als je denkt aan een Indonesische curry dan is de Rendang waarschijnlijk het meest bekend.…

4 uur ago

Snijbonen in kokosmelk (Buncis Lodeh)

Bij Indonesische gerechten denk je al gauw aan rijst met een kip gerecht of een…

1 dag ago

Pizza Bianca met artisjokken en ham

Wil je eens wat anders dan pizza met tomatensaus? Beleg dan eens je pizza met…

2 dagen ago

Spelt salade met gegrilde radijs

In de lente schijnt een heerlijk zonnetje door de ramen en dat is voor mij…

3 dagen ago

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 weken ago